|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:39 am
*előmászik az asztal alól, leporolja ruháját és visszaül a székébe* nyem ér a frászt hozni rám crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:07 am
napsugar *előmászik az asztal alól, leporolja ruháját és visszaül a székébe* nyem ér a frászt hozni rám crying Bocs. crying Visszateszem Telem'Ord-ot a maszkba... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:12 am
Akitta-chan napsugar *előmászik az asztal alól, leporolja ruháját és visszaül a székébe* nyem ér a frászt hozni rám crying Bocs. crying Visszateszem Telem'Ord-ot a maszkba... stare vagy kezellek titeket és alkalmazva fúziós módszert újra önmagad lehetsz, de előtte jön egy jó hosszú tortúrás kezelés hogy kiderítsük mi is okozta a személyiségrétegek leválását
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:34 am
napsugar Akitta-chan napsugar *előmászik az asztal alól, leporolja ruháját és visszaül a székébe* nyem ér a frászt hozni rám crying Bocs. crying Visszateszem Telem'Ord-ot a maszkba... stare vagy kezellek titeket és alkalmazva fúziós módszert újra önmagad lehetsz, de előtte jön egy jó hosszú tortúrás kezelés hogy kiderítsük mi is okozta a személyiségrétegek leválását
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:36 am
semmi sweatdrop túl sokat olvasok redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:38 am
napsugar semmi sweatdrop túl sokat olvasok redface Veled jól elvagyok...ki tudja..lehet, te kapod a 100. ajándékomat. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:40 am
Akitta-chan napsugar semmi sweatdrop túl sokat olvasok redface Veled jól elvagyok...ki tudja..lehet, te kapod a 100. ajándékomat. 3nodding heart redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:44 am
Szerintem Akitta személyiség zavarát a gaia okozza azzal hogy túl könyü új karaktert csinálni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:47 am
pszichológiailag ez nem helyes diagnózis de van benne vmi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:50 am
sgergely Szerintem Akitta személyiség zavarát a gaia okozza azzal hogy túl könyü új karaktert csinálni... Nem, hanem Akitta egy mocskos EGOISTA!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:52 am
Catrina Worsayi sgergely Szerintem Akitta személyiség zavarát a gaia okozza azzal hogy túl könyü új karaktert csinálni... Nem, hanem Akitta egy mocskos EGOISTA!!! scream scream scream Most mondjam hogy nem? Hazudnék. xp Egyébként azthiszem mostmár én is fogok csinálni egy másik avit... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:56 am
de az már egy pozitívum hogy az individuumok tudnak egymás létezéséről.... így csak a meggyőzés marad hátra....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
sgergely Catrina Worsayi sgergely Szerintem Akitta személyiség zavarát a gaia okozza azzal hogy túl könyü új karaktert csinálni... Nem, hanem Akitta egy mocskos EGOISTA!!! scream scream scream Most mondjam hogy nem? Hazudnék. xp Egyébként azthiszem mostmár én is fogok csinálni egy másik avit... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 11:43 am
 Nálam most van regel ^^ Nárcisz+poló nélküli fiú= 18-as jelenetet produkáló reakció XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|