|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:15 pm
ech... nio i znofu cicho.. sad .. *wskakooje na oparcie fotela i przeciaga sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:16 pm
Lethiel " pozostalo ci 0 zlotych.. 28 groszy... z limitu czasu poloczen..." .. zaaaaa cooooo gonk gonk gonk xd to może ja będę milczał, bo mnie udusisz jak się dowiesz ile mam na koncie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel " pozostalo ci 0 zlotych.. 28 groszy... z limitu czasu poloczen..." .. zaaaaa cooooo gonk gonk gonk xd to może ja będę milczał, bo mnie udusisz jak się dowiesz ile mam na koncie sweatdrop ja bym ci krzywdy nie zrobila whee xd *przytuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech... nio i znofu cicho.. sad .. *wskakooje na oparcie fotela i przeciaga sie* Ja robię rysuneczek urodzinowy dla kumpeli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:17 pm
Rynn the Vampire Lethiel ech... nio i znofu cicho.. sad .. *wskakooje na oparcie fotela i przeciaga sie* Ja robię rysuneczek urodzinowy dla kumpeli ^^ lol whee ... pokash jak skonczysz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:18 pm
Lethiel Kukus Lethiel " pozostalo ci 0 zlotych.. 28 groszy... z limitu czasu poloczen..." .. zaaaaa cooooo gonk gonk gonk xd to może ja będę milczał, bo mnie udusisz jak się dowiesz ile mam na koncie sweatdrop ja bym ci krzywdy nie zrobila whee xd *przytuul* no dopsh... 179 złotych 37 groszy... do wykorzystania w przeciągu 28 dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:18 pm
*rzut na Sayo* *przewraca i przytuuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lethiel ech... nio i znofu cicho.. sad .. *wskakooje na oparcie fotela i przeciaga sie* Ja robię rysuneczek urodzinowy dla kumpeli ^^ ja dla kumpla^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *rzut na Sayo* *przewraca i przytuuuuuuuula* yey xd heart 'przytula leti' whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:21 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel " pozostalo ci 0 zlotych.. 28 groszy... z limitu czasu poloczen..." .. zaaaaa cooooo gonk gonk gonk xd to może ja będę milczał, bo mnie udusisz jak się dowiesz ile mam na koncie sweatdrop ja bym ci krzywdy nie zrobila whee xd *przytuul* no dopsh... 179 złotych 37 groszy... do wykorzystania w przeciągu 28 dni O.o ............... uh.. przeprasham na chwilku.. sweatdrop *wychodzi do piwnicy skad dochodza wrzaski i odglosy łamanych desek* *wychodzi z piwnicy z drzazgami we wlosach* stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:23 pm
4laugh *przytuuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:24 pm
Lethiel Kukus no dopsh... 179 złotych 37 groszy... do wykorzystania w przeciągu 28 dni O.o ............... uh.. przeprasham na chwilku.. sweatdrop *wychodzi do piwnicy skad dochodza wrzaski i odglosy łamanych desek* *wychodzi z piwnicy z drzazgami we wlosach* stressed stressed lethiel nie rób siebie krzywdy sad 'przytula' pocieszę cię ja mam tylko 43 zł i 82 gr na 42 dni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|