|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:48 am
Miho_14 Kukus Miho_14 ejjj... nie pol miesiaca.... troche krocej... i tak zaraz ide bo wapniaki na mnie naskakuja to wapno do wora i w piwnicy zostawić stressed latwo mowic, gozej zrobic :/ ano łatwo... mnie tam wapno nie podskakuje... a jak podskoczy to nakładam embargo na komputer i już jest cisza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:56 am
" pozostalo ci 0 zlotych.. 28 groszy... z limitu czasu poloczen..." .. zaaaaa cooooo gonk gonk gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:59 am
pomoooooooooooooooooooooooo ooooooooccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:59 am
Sayokun pomoooooooooooooooooooooooo ooooooooccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy crying crying crying crying crying crying crying O.o ... cio sie stalo !!!!!????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:01 pm
Lethiel Sayokun pomoooooooooooooooooooooooo ooooooooccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy crying crying crying crying crying crying crying O.o ... cio sie stalo !!!!!???? dostałem się na tą stronkę irc i nie wiem co tam zrobić crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:03 pm
Sayokun Lethiel Sayokun pomoooooooooooooooooooooooo ooooooooccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy crying crying crying crying crying crying crying O.o ... cio sie stalo !!!!!???? dostałem się na tą stronkę irc i nie wiem co tam zrobić crying lol.... nie znam sie .. nie wiem jak ci pomooc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:03 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun pomoooooooooooooooooooooooo ooooooooccccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy crying crying crying crying crying crying crying O.o ... cio sie stalo !!!!!???? dostałem się na tą stronkę irc i nie wiem co tam zrobić crying lol.... nie znam sie .. nie wiem jak ci pomooc sad mam dość crying wyłączyłem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:06 pm
Sayokun mam dość crying wyłączyłem crying *przytuuuuuul* nie smootaj.. jeszcze ci sie uda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:08 pm
Lethiel Sayokun mam dość crying wyłączyłem crying *przytuuuuuul* nie smootaj.. jeszcze ci sie uda 3nodding 'przytula' może whee ale nie dzisiaj stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:08 pm
sad ... wszyscy sobie poszli sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:10 pm
Lethiel sad ... wszyscy sobie poszli sad wcale nie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:11 pm
Lethiel sad ... wszyscy sobie poszli sad ja jestem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:12 pm
Rynn the Vampire Lethiel sad ... wszyscy sobie poszli sad wcale nie 4laugh *skok na Rynn* yay 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|