|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:28 am
Rynn the Vampire BeeWolf Rynn the Vampire Miho_14 nio to jestem Rynn^^. czesc wszystkim no, przyszła nareszcie gonk stare Ludzie, oto kolejny mój człowiek whee Tylko Emuś, błagam Cię, nie narażaj się Kukusowi gonk tnij cytaty do 5 maksymalnie i będzie ok -_- Prawda kukus? stare A mi możę ?? biggrin jestem ostatnio nad pobudliwy ..niah niah ... Za ... no Cześć wink dobra, Bee też nie -_- I Omedze... I zawsze przytulaj Lethiel razz 3nodding xd whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:28 am
Miho_14 Lethiel Miho_14 nio to jestem Rynn^^. czesc wszystkim *skok na Miho* witaj whee .. kimkolwiek jestes whee jeee jakie mile powitanie... whee tez bym cieprzytulił itd ale niedziała im inventory i nie chce cie taknago obsciskiwać "_"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:33 am
No i widzisz? Jakoś poszło...pół miesiąca się wahałaś gonk
kukus, to na pewno Ciebie się tak bała gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:35 am
ejjj... nie pol miesiaca.... troche krocej... i tak zaraz ide bo wapniaki na mnie naskakuja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:39 am
Rynn the Vampire Miho_14 ejjj... nie pol miesiaca.... troche krocej... i tak zaraz ide bo wapniaki na mnie naskakuja Pozdram starszych... phah.... dobra. lepiej bys manie pozdrowila wlasnie mi sie przypomnialo ze mam jutro klasowe z chemii angielskiej ... nice...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ejjj... nie pol miesiaca.... troche krocej... i tak zaraz ide bo wapniaki na mnie naskakuja to wapno do wora i w piwnicy zostawić stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:41 am
Lethiel Kukus Rynn the Vampire No i widzisz? Jakoś poszło...pół miesiąca się wahałaś gonk kukus, to na pewno Ciebie się tak bała gonk dziwisz się? bez kija niekt do mnie nie powinni podchodzić domokun miałem iśc spać i siedzę... a nawet browca nie mam dzielny Kukusik z nami wytrzymooje !! whee i to na trzeźwo sweatdrop a taki mamy ładny wieczór... możnaby coś wypić... i się zakręcić na jakimś parkieciku... np. w Venue, bo dziś wporzo impra... ale Bee marudzi, a samemu nie chce mi się jechać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:41 am
Kukus Rynn the Vampire No i widzisz? Jakoś poszło...pół miesiąca się wahałaś gonk kukus, to na pewno Ciebie się tak bała gonk dziwisz się? bez kija niekt do mnie nie powinni podchodzić domokun miałem iśc spać i siedzę... a nawet browca nie mam gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:42 am
Kukus Miho_14 ejjj... nie pol miesiaca.... troche krocej... i tak zaraz ide bo wapniaki na mnie naskakuja to wapno do wora i w piwnicy zostawić stressed latwo mowic, gozej zrobic :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:45 am
kutwa nie chce mi sie isc... no ale trzeba. *przytula lethiel* na razie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:46 am
Miho_14 kutwa nie chce mi sie isc... no ale trzeba. *przytula lethiel* na razie whee 4laugh ... papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|