|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:43 am
Okej, ja na razie spadam, idę rybki połowić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:44 am
Kukus yyyyyyyyyyy... Bee... cycki ci urosły eek eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:45 am
Bee... z piersiami czy bez... ale musimy się nadźgać, bo zaczynam łapać syndrom kaktusa... ja nie chce być kaktusem... ja musze pić... a teraz mi rączki chodzom, i usteczka mam wyschnięte, i w ogoole marniutko się czuję... taki... taki... taki... TRZEŹWY crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:48 am
Kukus Bee... z piersiami czy bez... ale musimy się nadźgać, bo zaczynam łapać syndrom kaktusa... ja nie chce być kaktusem... ja musze pić... a teraz mi rączki chodzom, i usteczka mam wyschnięte, i w ogoole marniutko się czuję... taki... taki... taki... TRZEŹWY crying gonk crying oh jej.. jakie to strashliwe uczucie.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś nawet sex jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus yyyyyyyyyyy... Bee... cycki ci urosły eek eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink redface zawstydzasz mnie :* KK- ja kaktus jestem od tygodnia nawet nie spie. wchłonoł bym coś ... ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:51 am
BeeWolf Omega Sun Kukus yyyyyyyyyyy... Bee... cycki ci urosły eek eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink redface zawstydzasz mnie :* KK- ja kaktus jestem od tygodnia nawet nie spie. wchłonoł bym coś ... ;( nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:52 am
Kukus nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk Kukus... ja w undergroundzie bylam w sobote nie we wtorek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:53 am
Kukus BeeWolf Omega Sun Kukus yyyyyyyyyyy... Bee... cycki ci urosły eek eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink redface zawstydzasz mnie :* KK- ja kaktus jestem od tygodnia nawet nie spie. wchłonoł bym coś ... ;( nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk przejechane wink No jutro albo co gorsza w sobote :] ... Białe oczy lewituje "głos" PAPA wam wroce puźniej to ja Omega pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:53 am
Miss_Karina Kukus nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk Kukus... ja w undergroundzie bylam w sobote nie we wtorek XDto możemy ze sobą rozmawiać... wtorku bym ci nie był w stanie przebaczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:54 am
Kukus Miss_Karina Kukus nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk Kukus... ja w undergroundzie bylam w sobote nie we wtorek XDto możemy ze sobą rozmawiać... wtorku bym ci nie był w stanie przebaczyć whee ok, i thx ^^ a dlaczego nie bylbys w stanie przebaczyc?? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:58 am
Miss_Karina Kukus Miss_Karina Kukus nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk Kukus... ja w undergroundzie bylam w sobote nie we wtorek XDto możemy ze sobą rozmawiać... wtorku bym ci nie był w stanie przebaczyć whee ok, i thx ^^ a dlaczego nie bylbys w stanie przebaczyc?? blaugh whee bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety zbiera się od takiego widoku na pawia... a przede wszystkim wszystkie znane mi lesbijki "stuprocentowe" [czyli twierdzące, że do życia nie potrzebują faceta] są niezwykle głupie i ciężko się z nimi rozmawia... a i tak ich szuflady są pełne pewbych zabaweczek [wszyscy chyba wiedzą co mam na myśli]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:59 am
Kukus bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety zbiera się od takiego widoku na pawia... O.o ojc...to ja w zyciu nie bede chodzic we wtorki do Under... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:07 am
Miss_Karina Kukus bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety zbiera się od takiego widoku na pawia... O.o ojc...to ja w zyciu nie bede chodzic we wtorki do Under... o.O a w zasadzie nie mogliście iść do jakiegoś porządnego lokalu? Le Madame? Nemo? Shisha? La Melange? Piekarnia? Lustra? Plastic? Jadłodajnia Filozoficzna? Punkt? czy ten nowy lokal... yyyyyyy... Venue... ponoć też jest wporzo z tego co pamiętam, a pamiętam niewiele, więc musiało być WPORZO blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 11:09 am
Kukus Miss_Karina Kukus bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety zbiera się od takiego widoku na pawia... O.o ojc...to ja w zyciu nie bede chodzic we wtorki do Under... o.O a w zasadzie nie mogliście iść do jakiegoś porządnego lokalu? Le Madame? Nemo? Shisha? La Melange? Piekarnia? Lustra? Plastic? Jadłodajnia Filozoficzna? Punkt? czy ten nowy lokal... yyyyyyy... Venue... ponoć też jest wporzo z tego co pamiętam, a pamiętam niewiele, więc musiało być WPORZO blaugh heh Kukus..poczatkowo mielismy isc do Enklawy, ale byla zamknieta impra crying wiec posliszmy poszukac najblizszego klubu i padlo na Under. Swietnie sie bawilismy, i to najwazniejsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|