Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5393 5394 5395 5396 5397 5398 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:43 am

Okej, ja na razie spadam, idę rybki połowić biggrin
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:44 am

Kukus

yyyyyyyyyyy... Bee... cycki ci urosły eek

eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:45 am

Bee... z piersiami czy bez... ale musimy się nadźgać, bo zaczynam łapać syndrom kaktusa... ja nie chce być kaktusem... ja musze pić... a teraz mi rączki chodzom, i usteczka mam wyschnięte, i w ogoole marniutko się czuję... taki... taki... taki... TRZEŹWY crying gonk crying
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:48 am

Kukus
Bee... z piersiami czy bez... ale musimy się nadźgać, bo zaczynam łapać syndrom kaktusa... ja nie chce być kaktusem... ja musze pić... a teraz mi rączki chodzom, i usteczka mam wyschnięte, i w ogoole marniutko się czuję... taki... taki... taki... TRZEŹWY crying gonk crying

oh jej.. jakie to strashliwe uczucie.... stare

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kukus

brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś
nawet sex jest banalny i nie kręci mnie
może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku
może w lecie jakiś komar AdIDaSa sprzedał mi

Omega Sun
Kukus

eee tam, przesadzasz blaugh on ma po prostu tak umiesniona klatke piersiowa po silowni wink

redface zawstydzasz mnie :*

KK- ja kaktus jestem od tygodnia nawet nie spie. wchłonoł bym coś ... ;(

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:51 am

BeeWolf
Omega Sun
Kukus

nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:52 am

Kukus
nie ma kuja we wsi... jutro dajemy w palnik... i to z przytupem, bo powymieramy... albo co gorsza zaczniemy funkcjonować w społeczeństwie bez potrzeby spożycia gonk
Kukus... ja w undergroundzie bylam w sobote nie we wtorek XD

Miss_Karina

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:53 am

Kukus
BeeWolf
Omega Sun
Kukus

przejechane wink No jutro albo co gorsza w sobote :] ...

Białe oczy lewituje "głos" PAPA wam wroce puźniej to ja Omega pa 4laugh
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:53 am

Miss_Karina
Kukus
to możemy ze sobą rozmawiać... wtorku bym ci nie był w stanie przebaczyć

Kukus

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:54 am

Kukus
Miss_Karina
Kukus
whee ok, i thx ^^ a dlaczego nie bylbys w stanie przebaczyc?? blaugh whee
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:58 am

Miss_Karina
Kukus
Miss_Karina
Kukus
whee ok, i thx ^^ a dlaczego nie bylbys w stanie przebaczyc?? blaugh whee
bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety

zbiera się od takiego widoku na pawia...

a przede wszystkim wszystkie znane mi lesbijki "stuprocentowe" [czyli twierdzące, że do życia nie potrzebują faceta] są niezwykle głupie i ciężko się z nimi rozmawia... a i tak ich szuflady są pełne pewbych zabaweczek [wszyscy chyba wiedzą co mam na myśli]

Kukus

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 10:59 am

Kukus
bo wtorki w Under to imprezy lesbijskie... a ja nienawidzę lesbijek... to zakała ludzkiej rasy... nie golą się, nie dbają o higienę, ubierają się jak faceci, drapią się po "jajach" i szpecą obraz kobiety

O.o ojc...to ja w zyciu nie bede chodzic we wtorki do Under... o.O
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 11:07 am

Miss_Karina
Kukus

a w zasadzie nie mogliście iść do jakiegoś porządnego lokalu? Le Madame? Nemo? Shisha? La Melange? Piekarnia? Lustra? Plastic? Jadłodajnia Filozoficzna? Punkt? czy ten nowy lokal... yyyyyyy... Venue... ponoć też jest wporzo z tego co pamiętam, a pamiętam niewiele, więc musiało być WPORZO blaugh

Kukus

Miss_Karina

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 11:09 am

Kukus
Miss_Karina
Kukus

a w zasadzie nie mogliście iść do jakiegoś porządnego lokalu? Le Madame? Nemo? Shisha? La Melange? Piekarnia? Lustra? Plastic? Jadłodajnia Filozoficzna? Punkt? czy ten nowy lokal... yyyyyyy... Venue... ponoć też jest wporzo z tego co pamiętam, a pamiętam niewiele, więc musiało być WPORZO blaugh
heh Kukus..poczatkowo mielismy isc do Enklawy, ale byla zamknieta impra crying wiec posliszmy poszukac najblizszego klubu i padlo na Under. Swietnie sie bawilismy, i to najwazniejsze ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5393 5394 5395 5396 5397 5398 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games