|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:14 am
napewno nie nasze 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:15 am
SERAFIN-VAMPIRE no wieć poszedłem upolować kolacje i przed drzwiami znalazłem mlucha aha... O.o o.O to musimy go tak wychowac zeby nie tknal tego co nie jego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:15 am
Sayokun napewno nie nasze 3nodding blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:18 am
whee ja w najblizszej przyszlosci ni planuje dziecka sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:18 am
Lethiel Sayokun napewno nie nasze 3nodding blaugh xd xd xd chmm podobne do omegi eek pewnie przypadek 3nodding blaugh cze kari 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:19 am
a tak wogule to kto go teraz trzyma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich jeszcze raz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel SERAFIN-VAMPIRE no wieć poszedłem upolować kolacje i przed drzwiami znalazłem mlucha O.o .... slodkie whee whee whee ...
Masz, poopiekuj się trochę Samaelem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:21 am
Rynn the Vampire Lethiel SERAFIN-VAMPIRE no wieć poszedłem upolować kolacje i przed drzwiami znalazłem mlucha O.o .... slodkie whee whee whee ...
Masz, poopiekuj się trochę Samaelem 3nodding *podnosi go* 4laugh ... jestes slodziusi whee *kolysze dziecko na rekach* *maluch po malu usypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun napewno nie nasze 3nodding blaugh napewno czyjes razz dzieci sie nie biora z nikad ninja Strach pomyslec co z niego wyrosnie jak wszyscy wezmiemy sie za jego wychowanie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Witam wszystkich jeszcze raz sweatdrop 4laugh witaj *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:22 am
Sayokun Lethiel Sayokun napewno nie nasze 3nodding blaugh xd xd xd chmm podobne do omegi eek pewnie przypadek 3nodding blaugh cze kari 3nodding hmm... mnie sie wydaje ze jest podobne do ciebie, Say
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, Co to za coś ?? wskazuje na bobasa ?? czyżby wczorajsze wybryki zaowocowały ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sayokun napewno nie nasze 3nodding blaugh napewno czyjes razz dzieci sie nie biora z nikad ninja Strach pomyslec co z niego wyrosnie jak wszyscy wezmiemy sie za jego wychowanie sweatdrop zgadza sie dlatego proponuje bym to ja zajoł sie jego wychowaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:23 am
BeeWolf Witam, Co to za coś ?? wskazuje na bobasa ?? czyżby wczorajsze wybryki zaowocowały ?? biggrin O.o ...... uh.. eme..... Bee... dlaczego ty..... uh..... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|