|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:41 am
Sei chan *Wskakuje na oparcie fotela*Miau^_^ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonk 'zaczyna biegać po HQ'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:42 am
cirilla-chan Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz* Zanaczy jakieś normalne, czy oryginalne? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:43 am
Delein cirilla-chan Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz* Zanaczy jakieś normalne, czy oryginalne? razz oryginalne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:49 am
cirilla-chan Delein cirilla-chan Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz* Zanaczy jakieś normalne, czy oryginalne? razz oryginalne No to może Gracjan XD Nie, to jest brzydkie...Nevrast...Neithan...Maeglin... Kirth...kurka nie weim ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:53 am
Delein No to może Gracjan XD Nie, to jest brzydkie...Nevrast...Neithan...Maeglin... Kirth...kurka nie weim ... Neithan ladnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:57 am
Asmodeusz? Samael? Lucyfer? sweatdrop
Ja go będę psuła twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:58 am
whee 'skok na lethiel' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:59 am
cirilla-chan Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz* ...xiao...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:00 am
cirilla-chan Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz* może lethiel coś wymyśli heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:01 am
Sayokun whee 'skok na lethiel' heart heart heart *przytuuuuuulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:02 am
SERAFIN-VAMPIRE Rynn the Vampire Asmodeusz? Samael? Lucyfer? sweatdrop Ja go bĦ#8482;dĦ#8482; psuŦ#8218;a twisted to moje dziecko jak by niebyło ja je znalazłem samael dobrze!! *kalszcze w dlonie* Masz Rynn potrzymaj *podała jej dziecko* witajk Lethie twoj prezencik urodzinowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:02 am
Lethiel Sayokun whee 'skok na lethiel' heart heart heart *przytuuuuuulas* 4laugh *całus* heart heart heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|