|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 10:40 am
BeeWolf a ja po wielu latach żebrania dostałem drukarkę xD ...oo to gratulacje marszalku...ja wlasnie zamierzam sie do kupna...zamierzam.....ehhhhh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 4:01 am
revcat BeeWolf a ja po wielu latach żebrania dostałem drukarkę xD ...oo to gratulacje marszalku...ja wlasnie zamierzam sie do kupna...zamierzam.....ehhhhh.... Zamierzaj się, ja jestem w niebo wzięty, nie wiem chyba nawet bardziej się ciesze, niż z tego, ze kupiłem komputer kiedyś tam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 4:08 am
BeeWolf revcat BeeWolf a ja po wielu latach żebrania dostałem drukarkę xD ...oo to gratulacje marszalku...ja wlasnie zamierzam sie do kupna...zamierzam.....ehhhhh.... Zamierzaj się, ja jestem w niebo wzięty, nie wiem chyba nawet bardziej się ciesze, niż z tego, ze kupiłem komputer kiedyś tam. ...a idzisz...co to taka zwykla drukarencja zrobi z czlowieka...niby nic a jednak cos... a jaka otrzymales ta drukarke...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 2:23 am
revcat BeeWolf revcat BeeWolf a ja po wielu latach żebrania dostałem drukarkę xD ...oo to gratulacje marszalku...ja wlasnie zamierzam sie do kupna...zamierzam.....ehhhhh.... Zamierzaj się, ja jestem w niebo wzięty, nie wiem chyba nawet bardziej się ciesze, niż z tego, ze kupiłem komputer kiedyś tam. ...a idzisz...co to taka zwykla drukarencja zrobi z czlowieka...niby nic a jednak cos... a jaka otrzymales ta drukarke...? a ja wciąż czekam aż się nade mną ktoś ulituje i kupi mi jakieś kombo, albo przynajmniej zestaw drukareczka + skaner (bo mój się skopał i zepsuł mi komputra)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 3:04 am
A ja w Lublinie mam zajedwabisty komputer, gdzie chodzi pasjans, winamp, HOMM3, StarCraft, ale nie ma painta...i w sumie to nie moj komputer...
A w ogole to uczelnia chce nas zeslac na jakis weekend do warszawki zebysmy obejrzeli sobie wilanow i inne zielence.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 4:31 am
Delein the Wildest A ja w Lublinie mam zajedwabisty komputer, gdzie chodzi pasjans, winamp, HOMM3, StarCraft, ale nie ma painta...i w sumie to nie moj komputer... A w ogole to uczelnia chce nas zeslac na jakis weekend do warszawki zebysmy obejrzeli sobie wilanow i inne zielence. No to KUL bym powiedział normalnie... Powiedz kiedy jak po co i na jakich zasadach prawnych to sie na piwo umówimy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 5:47 am
BeeWolf Delein the Wildest A ja w Lublinie mam zajedwabisty komputer, gdzie chodzi pasjans, winamp, HOMM3, StarCraft, ale nie ma painta...i w sumie to nie moj komputer... A w ogole to uczelnia chce nas zeslac na jakis weekend do warszawki zebysmy obejrzeli sobie wilanow i inne zielence. No to KUL bym powiedział normalnie... Powiedz kiedy jak po co i na jakich zasadach prawnych to sie na piwo umówimy. popieram wniosek koczkodana nade mną biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 7:23 am
Kukus BeeWolf Delein the Wildest A ja w Lublinie mam zajedwabisty komputer, gdzie chodzi pasjans, winamp, HOMM3, StarCraft, ale nie ma painta...i w sumie to nie moj komputer... A w ogole to uczelnia chce nas zeslac na jakis weekend do warszawki zebysmy obejrzeli sobie wilanow i inne zielence. No to KUL bym powiedział normalnie... Powiedz kiedy jak po co i na jakich zasadach prawnych to sie na piwo umówimy. popieram wniosek koczkodana nade mną biggrin ty szczupak nie fikaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 10:10 am
sumik, grzeczniej w sumie do starszego, bo ci te wąsy z dupy powyrywam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 7:05 am
Kukus sumik, grzeczniej w sumie do starszego, bo ci te wąsy z dupy powyrywam. A losowego chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 5:31 pm
BeeWolf Kukus sumik, grzeczniej w sumie do starszego, bo ci te wąsy z dupy powyrywam. A losowego chcesz? a pukałeś Desta przez brezent?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 7:16 am
Co za badziewny event, zupełnie jak tu w Irl. nic się nie dzieje, tylko deszcz, grad i chmury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 4:14 pm
A gdzie się podział ten link co go tu kiedyś widziałem, Marszałek zdaje się linkował do BiteFight'a ? Można go przypomnieć to może dołączyłbym się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 1:19 am
Kukus BeeWolf Kukus sumik, grzeczniej w sumie do starszego, bo ci te wąsy z dupy powyrywam. A losowego chcesz? a pukałeś Desta przez brezent? no nie moge z wami xD Jak bede wiedziala cos wiecej odnosnie wyjazdu, to napisze...ale mysle, ze jakis czas wolny sie znajdzie, to sie ustawimy na winiacza w bramie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 3:51 am
Delein the Wildest Kukus BeeWolf Kukus sumik, grzeczniej w sumie do starszego, bo ci te wąsy z dupy powyrywam. A losowego chcesz? a pukałeś Desta przez brezent? no nie moge z wami xD Jak bede wiedziala cos wiecej odnosnie wyjazdu, to napisze...ale mysle, ze jakis czas wolny sie znajdzie, to sie ustawimy na winiacza w bramie :3 Marszałek, w branie winiacza jak pospólstwo no to już przesada. xD mrgreen no dobra, czekamy na ... na twoje majtki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|