|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:31 am
cirilla-chan chłopaczek biggrin Sayo, Sei macie jakis pomysl na imei dla slicznego chlopczyka? *pokazuje bobasa* 4laugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:31 am
eek stare czesc stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:32 am
cirilla-chan eek stare czesc stare stare eghem jak już masz się tak na mnie gapić to mogła byś się już nie witać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:34 am
NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:35 am
Sei chan NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o nie moje... sweatdrop znalazł je Serafin. Lorka, jestem uprzejma wiec sie witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:36 am
cirilla-chan Sei chan NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o nie moje... sweatdrop znalazł je Serafin. Lorka, jestem uprzejma wiec sie witam... No dobra moja wina sweatdrop Cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mruu^_^*Zaczyna się łąsić* eek 'chowa się za fotelem'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sei chan NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o nie moje... sweatdrop znalazł je Serafin. Lorka, jestem uprzejma wiec sie witam... Serafim co ty harem masz i przynosisz nam dziecko jednej z swoich żon??O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:37 am
Sei chan cirilla-chan Sei chan NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o nie moje... sweatdrop znalazł je Serafin. Lorka, jestem uprzejma wiec sie witam... Serafim co ty harem masz i przynosisz nam dziecko jednej z swoich żon??O.o hehehe a to mozliwe... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan cirilla-chan Sei chan NiemowlakO.o Czyje to dziecko???O.o nie moje... sweatdrop znalazł je Serafin. Lorka, jestem uprzejma wiec sie witam... Serafim co ty harem masz i przynosisz nam dziecko jednej z swoich żon??O.o tp nie moje lerzało pod drzwiami więc wiełem i postanowiłem je wychowac jak swoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:38 am
Sayokun Sei chan Mruu^_^*Zaczyna się łąsić* eek 'chowa się za fotelem' *Wskakuje na oparcie fotela*Miau^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:38 am
Delein Avsko patataje! Wiecie co...normalnie giterę dostałam...teraz będę brzdękolić aż wszystkim uszy zwiędną blaugh lepiej wymysl imie dla chlopca (za minutke ide juz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:39 am