|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:04 am
*zieeeew* a spac mi sie chce =_=*mlask mlask* ....*idzie i wali sie na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:06 am
Akiko Tamashii *zieeeew* a spac mi sie chce =_=*mlask mlask* ....*idzie i wali sie na kanape* komu by się nie chciało biggrin *spada na podłogę zasypiając* słabe ryby łapie jestem wykońcony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:07 am
cirilla-chan ekhem... od dzis nei amsz dostepu do tego dziecka... scream *bierze dzieciaczka do kuchni i szuka mleka* hmmm dobra przyżekam że niezjem malucha a nawet zrobie coś dla niego i zaadoptuje fo i wychowam jak swoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:08 am
nara ludziaki spadam *tuli all da peoples*nara T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:13 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan ekhem... od dzis nei amsz dostepu do tego dziecka... scream *bierze dzieciaczka do kuchni i szuka mleka* hmmm dobra przyżekam że niezjem malucha a nawet zrobie coś dla niego i zaadoptuje fo i wychowam jak swoje nie wierze ci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:15 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan ekhem... od dzis nei amsz dostepu do tego dziecka... scream *bierze dzieciaczka do kuchni i szuka mleka* hmmm dobra przyżekam że niezjem malucha a nawet zrobie coś dla niego i zaadoptuje fo i wychowam jak swoje nie wierze ci stare ale ja mówie prawde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:19 am
wróciłem 3nodding miałem zajęcia z szwabskiego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:25 am
cirilla-chan *wyjęła butelke mleko z lod竩 i butelke z szafki* tylko ja je nazwac? sprawdzi czy to chłopak czy dziewczyna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:26 am
Mruu^_^*Zaczyna się łąsić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:27 am
chłopaczek biggrin Sayo, Sei macie jakis pomysl na imei dla slicznego chlopczyka? *pokazuje bobasa* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|