|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:52 am
Kukus zadzwoń do B-stockiego ZTM i zgłoś ten incydent powaznie sie nad tym zastanowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:52 am
Lina-san Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... Prawda, takie to niezdrowe, trzeba to rzucic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:54 am
Lina-san SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... zaraz zrobie rzebyście byli radiaktywni hmmm... (radio-serafin-vampire) nice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:55 am
[Blue Blood] Lina-san Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... Prawda, takie to niezdrowe, trzeba to rzucic Tak XD Tylko, że zycie to najbardziej uzalezniający narkotyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:56 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!! no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami *przytula maluszka* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san [Blue Blood] Lina-san Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... Prawda, takie to niezdrowe, trzeba to rzucic Tak XD Tylko, że zycie to najbardziej uzalezniający narkotyk żyć jest niezdrowo... bo kto żyje ten umiera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami a czyje to? ninja przyznac sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:57 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!! no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami *przytula maluszka* stare mie hnie przytulisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san [Blue Blood] Lina-san Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... Prawda, takie to niezdrowe, trzeba to rzucic Tak XD Tylko, że zycie to najbardziej uzalezniający narkotyk Nieprawda, moja Rynncia bardziej uzaleznia... skutki uboczne tez sa ogromne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun SERAFIN-VAMPIRE no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami a czyje to? ninja przyznac sie ja nic ostatnio nie zmachałem... ale może zmacam w weekend blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:59 am
[Blue Blood] Lina-san [Blue Blood] Lina-san Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć... Prawda, takie to niezdrowe, trzeba to rzucic Tak XD Tylko, że zycie to najbardziej uzalezniający narkotyk Nieprawda, moja Rynncia bardziej uzaleznia... skutki uboczne tez sa ogromne.. khem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:00 am
*przytula Serafina trzymajac dziecko daleko od niego* nie ufam ci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:02 am
cirilla-chan *przytula Serafina trzymajac dziecko daleko od niego* nie ufam ci stare czego sie boisz przeciez go niezjem przy świadkach to było by okrutne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 9:03 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan *przytula Serafina trzymajac dziecko daleko od niego* nie ufam ci stare czego sie boisz przeciez go niezjem przy świadkach to było by okrutne ekhem... od dzis nei amsz dostepu do tego dziecka... scream *bierze dzieciaczka do kuchni i szuka mleka* hmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|