|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:41 am
Omega Sun Kukus przede wszystkim on powinien czuć odpowiedzialność za przewożonych ludzi... on sie nawet nie nadaje do przewozu bydla, a co dopiero ludzi stressed pytam poważnie... pamiętasz numer wozu lub godzinę o ktoorej był na pętli? u nas jest specjalna linia, na ktoorą się dzwoni jak driwer tak świruje i kolo na zajezdni ma "welkoming komiti" a jak to jego kolejny wybryk to "ferłel parti"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:43 am
Point.Zer0 Kukus czemu Aki drażnisz? domokun dziugnąć cię palcem w oko? Nie , thx - nie byłoby to nic strashnego ale znając ciebie to nie wiem o kt palcu m#322;eś sweatdrop wskazującym lewej dłoni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:44 am
Cholara , czas mnie goni - żegnam wszystkich na czas niekrótki lecz jednakowoż niedługi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:45 am
Point.Zer0 Cholara , czas mnie goni - żegnam wszystkich na czas niekrótki lecz jednakowoż niedługi xd nara lolu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:46 am
SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* eek odłóż to dziecko eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Cholara , czas mnie goni - żegnam wszystkich na czas niekrótki lecz jednakowoż niedługi xd bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus pytam poważnie... pamiętasz numer wozu lub godzinę o ktoorej był na pętli? u nas jest specjalna linia, na ktoorą się dzwoni jak driwer tak świruje i kolo na zajezdni ma "welkoming komiti" a jak to jego kolejny wybryk to "ferłel parti" pamietam godzine i nawet dokladny nr przystanku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:47 am
Omega Sun Kukus pytam poważnie... pamiętasz numer wozu lub godzinę o ktoorej był na pętli? u nas jest specjalna linia, na ktoorą się dzwoni jak driwer tak świruje i kolo na zajezdni ma "welkoming komiti" a jak to jego kolejny wybryk to "ferłel parti" pamietam godzine i nawet dokladny nr przystanku 3nodding zadzwoń do B-stockiego ZTM i zgłoś ten incydent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:48 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!! no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:49 am
SERAFIN-VAMPIRE ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&* Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|