Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5384 5385 5386 5387 5388 5389 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:40 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:41 am

Omega Sun
Kukus
przede wszystkim on powinien czuć odpowiedzialność za przewożonych ludzi...

on sie nawet nie nadaje do przewozu bydla, a co dopiero ludzi stressed
pytam poważnie... pamiętasz numer wozu lub godzinę o ktoorej był na pętli? u nas jest specjalna linia, na ktoorą się dzwoni jak driwer tak świruje i kolo na zajezdni ma "welkoming komiti" a jak to jego kolejny wybryk to "ferłel parti"

Kukus

PointZer0

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:42 am

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:43 am

Point.Zer0
Kukus
czemu Aki drażnisz? domokun
dziugnąć cię palcem w oko?

Nie , thx - nie byłoby to nic strashnego ale znając ciebie to nie wiem o kt󲹭 palcu m󷩦#322;eś sweatdrop
wskazującym lewej dłoni

Kukus

Uriell Angel of Death

ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&*

radioaktywny

PointZer0

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:44 am

Cholara , czas mnie goni - żegnam wszystkich na czas niekrótki lecz jednakowoż niedługi xd
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:45 am

Point.Zer0
Cholara , czas mnie goni - żegnam wszystkich na czas niekrótki lecz jednakowoż niedługi xd

nara lolu blaugh

radioaktywny

Kukus

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:46 am

SERAFIN-VAMPIRE
ludzie wychodzicie czasem na dwór wieczorem albo w nocy bo tak to musze sie żywić tymi maluchami * wyciąga niemowlaka&*
eek odłóż to dziecko eek

Point.Zer0

bye bye

Akiko Tamashii

Omega Sun
Captain

Kukus
pytam poważnie... pamiętasz numer wozu lub godzinę o ktoorej był na pętli? u nas jest specjalna linia, na ktoorą się dzwoni jak driwer tak świruje i kolo na zajezdni ma "welkoming komiti" a jak to jego kolejny wybryk to "ferłel parti"

pamietam godzine i nawet dokladny nr przystanku 3nodding

SERAFIN-VAMPIRE

dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!!

cirilla-chan

Kukus

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:47 am

Omega Sun
Kukus

pamietam godzine i nawet dokladny nr przystanku 3nodding
zadzwoń do B-stockiego ZTM i zgłoś ten incydent
PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:48 am

cirilla-chan
SERAFIN-VAMPIRE

dziciaczek! crying *wyrywa mu dziecko* nie dotykaj!!

no co wy ja niemiałem zamiaru go zjeść przecież ja tylko żartowałem znalazłem malucha w koszu przed drzwiami

Uriell Angel of Death

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Thu Dec 02, 2004 8:49 am

SERAFIN-VAMPIRE

Jak chcesz to możesz sie mną pozywic... - - i tak musze jakoś z zyciem skończyć...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5384 5385 5386 5387 5388 5389 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games