|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:50 am
Rynn the Vampire duh eek też to miałam...chyba dwa razy łowiłam na tę samą, i stwierdziłam, że nie chcę być zbanowana..jak następnego dnia weszłam to już nie było jej, więc kupiłam nową i jest ok ^^ hmm, to moze w takim razie kupie sobie pudeleczko drozszych robali, pojde na polow i zobacze co sie stanie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:50 am
Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:53 am
radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rynn the Vampire duh eek też to miałam...chyba dwa razy łowiłam na tę samą, i stwierdziłam, że nie chcę być zbanowana..jak następnego dnia weszłam to już nie było jej, więc kupiłam nową i jest ok ^^ hmm, to moze w takim razie kupie sobie pudeleczko drozszych robali, pojde na polow i zobacze co sie stanie ninja niezły pomysł ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tez miałem z tym problemy - - głupie ryby głupia przyneta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk o czym rozmawiacie?[/quorozmawiamy oooooooo....................NIE wiem to oni rozmawiają sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:55 am
Qatryk radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*nazywałem się E.Z. ale zmienili mi chasło więc teraz jestem radioaktywny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:57 am
radioaktywny Qatryk radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*nazywałem się E.Z. ale zmienili mi chasło więc teraz jestem radioaktywny sad teraz jestem porządniejszy człowiek *wykrzywia głowe jak małpa* lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:57 am
radioaktywny Qatryk radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*nazywałem się E.Z. ale zmienili mi chasło więc teraz jestem radioaktywny sad AHA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:59 am
Qatryk radioaktywny Qatryk radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*nazywałem się E.Z. ale zmienili mi chasło więc teraz jestem radioaktywny sad AHA!łowie rybki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:02 am
radioaktywny Qatryk radioaktywny Qatryk radioaktywny Qatryk Witam wszytkich! Tym razem na dłużej przyszłem... smile czesc ziomal witaj Radioaktywny... mu się znamy? raczej nie... jestm Quatryk *uśmiecha się*nazywałem się E.Z. ale zmienili mi chasło więc teraz jestem radioaktywny sad AHA!łowie rybki Ja też smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:04 am
skracajcie cytaty do max 5 quotow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:06 am
Omega Sun skracajcie cytaty do max 5 quotow hejka wam , czesc Omesia... 3nodding xp jak studia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:06 am
Omega Sun skracajcie cytaty do max 5 quotow Dobra Omega, nie denerwój się sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|