|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:07 am
racqel Kurza stopa, przydałby się jakiś fajny ciuch, macie coś na zbyciu partizante ? p.s. Oczywiście cały gold wydałem na wodę ognistą i ogniste kobiety więc de facto ma się rozumieć to ma być zapomoga jakaś... Żeby zachęcić wszystkich do partyzanckiego obowiązku pokażę wam jak wygląda reklama społeczna na ulicach Dublina : http://img.photobucket.com/albums/v248/racqel/foto133.jpgoi! oi! Marszałku. najs ta reklama rzecz jasna. a mam jakiegoś golda to mogę podesłać jako zapomoga partyzancka. Ej a ... no jak tam żyje się generałowi na obczyźnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:35 am
BeeWolf racqel Kurza stopa, przydałby się jakiś fajny ciuch, macie coś na zbyciu partizante ? p.s. Oczywiście cały gold wydałem na wodę ognistą i ogniste kobiety więc de facto ma się rozumieć to ma być zapomoga jakaś... Żeby zachęcić wszystkich do partyzanckiego obowiązku pokażę wam jak wygląda reklama społeczna na ulicach Dublina : http://img.photobucket.com/albums/v248/racqel/foto133.jpgoi! oi! Marszałku. najs ta reklama rzecz jasna. a mam jakiegoś golda to mogę podesłać jako zapomoga partyzancka. Ej a ... no jak tam żyje się generałowi na obczyźnie. Dzięki Marszałkowszczyśnie wódki nie zabraknie - rzecz jasna ciuchy to tylko podpucha była. A na obszczyźnie, jak zawsze. Po innemu się gada, życie wolniej płynie, 300% więcej deszczu. I takie tam. Ważne, że jest z kim tu siedzieć... Za tydzień znowu do pracy bo już mi się nudzi tu w domu a kasy nie ma żeby szaleć... skdfbhiebvrukwygvcbqliedbcfgaefy ...i tyle. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:54 am
Owiec opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. nieprawda, fajny byl emo mi sie podobalo emo tak.. wiemy.. wiemy.. jakos musisz z tym zyc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 3:23 pm
racqel BeeWolf racqel Kurza stopa, przydałby się jakiś fajny ciuch, macie coś na zbyciu partizante ? p.s. Oczywiście cały gold wydałem na wodę ognistą i ogniste kobiety więc de facto ma się rozumieć to ma być zapomoga jakaś... Żeby zachęcić wszystkich do partyzanckiego obowiązku pokażę wam jak wygląda reklama społeczna na ulicach Dublina : http://img.photobucket.com/albums/v248/racqel/foto133.jpgoi! oi! Marszałku. najs ta reklama rzecz jasna. a mam jakiegoś golda to mogę podesłać jako zapomoga partyzancka. Ej a ... no jak tam żyje się generałowi na obczyźnie. Dzięki Marszałkowszczyśnie wódki nie zabraknie - rzecz jasna ciuchy to tylko podpucha była. A na obszczyźnie, jak zawsze. Po innemu się gada, życie wolniej płynie, 300% więcej deszczu. I takie tam. Ważne, że jest z kim tu siedzieć... Za tydzień znowu do pracy bo już mi się nudzi tu w domu a kasy nie ma żeby szaleć... skdfbhiebvrukwygvcbqliedbcfgaefy ...i tyle. wink ten angielski to dziwny język. Może go zrozumiem jak wypije to zacznie mieć jakiś sęs. Do pracy rodacy ... bleh fuj praca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 11:48 am
...motyla noga....kurcze pioro...ot tak i se...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 1:58 am
Zmiazdzylam sobie na wfie reke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 3:08 am
Delein the Wildest Zmiazdzylam sobie na wfie reke gonk A ja się skaleczyłem o komputer. Nie wiem kto z nas jest wiekszą ofiarą losu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 2:27 pm
A mi się oczy zmęczyły, bo strzelałem do podłych rebeliantów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 9:49 am
racqel A mi się oczy zmęczyły, bo strzelałem do podłych rebeliantów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 12:11 pm
BeeWolf Owiec opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. nieprawda, fajny byl emo mi sie podobalo emo bo ty dziwna jesteś od co ! nie dziwna tylko oryginalna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 1:28 pm
opcy racqel A mi się oczy zmęczyły, bo strzelałem do podłych rebeliantów...  A w sigu "Godspeed! You Black Emperor"... Nice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 10:10 am
opcy EvilYuki opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. that's right. sie musze sie zgodzic z opcuchem... dziwnym nie jest.. no coz, moze mi sie podobala telewizja witraż i jej długi reportażz kontrabordażem czy tam coś... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 2:26 pm
EvilYuki opcy EvilYuki opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. that's right. sie musze sie zgodzic z opcuchem... dziwnym nie jest.. no coz, moze mi sie podobala telewizja witraż i jej długi reportażz kontrabordażem czy tam coś... xd oi! >pije Voodke<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 1:18 am