Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 536 537 538 539 540 541 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun May 08, 2016 1:59 am

Malreni
Malreni
Obi Aoi
Malreni

Találtam még egy leírást ez szerintem sokkal jobban végigmegy a megfejtéseken 3nodding

Ennek a staff alertnek is köze van a dologhoz, ezt említik a topikban is.

Igen, ezeket én is megtaláltam. Tegnap volt annyi energiám, hogy a második feladványt egyedül kezdjem el megoldani. A Majongos képig én is eljutottam, de ott kész. Azóta sem sikerült feltörni a kódot.

edit:
Az új feladvány előtt tonnányi segítséget kezdtek ontani és lényegében megoldották helyettünk a feladványt. Az egyik nyom ehhez a rohadt ijesztő videóhoz vezetett. Ajánlom mindenkinek, főleg este, egyedül a sötétben, ha lehet minél hangosabban. RINKU

Nem volt kedvem ijesztgetni magam... (kb arra emlékeztet, amikor van egy Snake játék és baromi váratlanul bejön egy fehéres szürkés ijesztő arc...)
Csak lenémítottam meg lapozgattam benne, egy alien betá jött ki aztán a kommentből kiolvastam mit mondtak a videóban razz

Szerintem ez a szokásos csigázzuk fel a Gaiásokat, hogy beszéljenek, gondolkozzanak, nyomozzanak, izgatottak legyenek-féle stratégia. Előre megtudunk 1-2 kisebb dolgot, de csak amennyit akarnak, hogy megtudjunk.
De azért persze kíváncsi vagyok.
PostPosted: Wed May 25, 2016 12:32 pm

Csá.......?

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri May 27, 2016 3:15 pm

The Cryene
Csá.......?

Hello! smile (Igen, "elpunnyadt" a topik...).
Felnézek még 3nodding Nyárra várható tudtommal ennek a korábbi írásfejtős-földönkívüli mini eventnek a folytatása, kíváncsi leszek rá.
PostPosted: Mon May 30, 2016 6:26 am

Obi Aoi
The Cryene
Csá.......?

Felnézek még 3nodding Nyárra várható tudtommal ennek a korábbi írásfejtős-földönkívüli mini eventnek a folytatása, kíváncsi leszek rá.

Én azzal nem játszottam de szerintem nem is tudok biggrin D csak mobilom van jelenleg most költöztem Senki földjére.

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon May 30, 2016 9:49 am

The Cryene
Obi Aoi
The Cryene
Csá.......?

Én azzal nem játszottam de szerintem nem is tudok biggrin D csak mobilom van jelenleg most költöztem Senki földjére.

Én se nagyon, inkább nézegettem a megoldásokról szóló topikokat, de érdekes volt látni, hogy lettek bizonyos dolgok kibogozva.

Ez a Senki földje mihez köthető? Gaiás dolog? (Valószínűleg nem vagyok képben sweatdrop )
PostPosted: Mon May 30, 2016 10:19 pm

Obi Aoi
The Cryene
Obi Aoi
The Cryene
Csá.......?

Én se nagyon, inkább nézegettem a megoldásokról szóló topikokat, de érdekes volt látni, hogy lettek bizonyos dolgok kibogozva.

Ez a Senki földje mihez köthető? Gaiás dolog? (Valószínűleg nem vagyok képben sweatdrop )

Neeeeem. Irl küldtek Intaházára mert a pöstiek nem tudtak mit kezdeni velem.

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue May 31, 2016 1:11 am

The Cryene
Obi Aoi
The Cryene
Obi Aoi
The Cryene
Csá.......?

Neeeeem. Irl küldtek Intaházára mert a pöstiek nem tudtak mit kezdeni velem.

Ja értem. Érdekes a neve. smile
PostPosted: Thu Jul 21, 2016 5:55 am

Mit gondoltok a Pokémon Go-ról? Nekem tetszik, néhány napja olykor játszom vele. Főleg este szoktam, mikor az említett régi jó barátommal sétálni szoktunk (eléggé régóta, nem csak a Pokémon Go miatt). Egyrészt őt is érdekli egy bizonyos szinten, bár ő nem kifejezetten pokémon kedvelő (főleg a játék stílusa, lehetőségei érdeklik), másrészt meg neki van mobilnetje, nekem nincs, így akkor megosztja velem az övét és főleg együtt csináljuk esti sétáknál.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 22, 2016 10:29 pm

Van egy kis őszi dolog: kis levélre lehet kattintani a Gaia logó alatt (bal felső sarokban) és kártyára meg Try againre felváltva klikkelni amíg nem az őszt szimbolizáló kártya jön ki. Ekkor achievementet kapsz. Persze sokszor a három másik évszak jön ki. Minden próbálkozás 10 ezer goldba kerül.
24-e SZOMBAT ESTE 9-ig lehet!

User ImageUser ImageUser ImageUser Image

FRISS: meglett kb 7-8. kattintásra. Az achievement késhet, nem jelzi rögtön, de kb negyed órával később az Achievement oldalam már mutatja.

User Image
Falling For You
The first day of Fall! Bring on the pumpkins, piles of leaves, and impending cold!

Titles: Seasonal, Colorful, Pumpkin, Leaf
PostPosted: Thu Nov 10, 2016 12:50 pm

A Guild bannerében az szerepel hogy 2007 óta, de a leírása szerint csak 7 éves. Ezt akárhogy számolom nem jön ki. Lesz 10 éves party?

Tawura

3,050 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Critic 0
  • Beta Treasure Hunter 0

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 12, 2016 11:39 am

Tawura
A Guild bannerében az szerepel hogy 2007 óta, de a leírása szerint csak 7 éves. Ezt akárhogy számolom nem jön ki. Lesz 10 éves party?

A kérdést "visszahgzom", a party ötletét támogatom cat_3nodding
PostPosted: Sat Nov 12, 2016 7:31 pm

Azt hiszem, eljött az ideje a búcsúnak. 11 év után úgy érzem; el kell hagynom ezt az oldalt. Nem, az oldal hagyott el engem, bár inkább úgy mondom: minket.
Az újak nem ismerhetik milyen volt Gaia 2005-ben. Nem volt semmink, csak mi. Az egyetlen játék a Slots és a Fishing volt. Nem volt se Towns, se semmi más. Egy virágzó közösség voltunk, ahová bárki beillett, legyen bármilyen furcsa.
Életem egyik legnehezebb időszakában találtam meg ezt az oldalt véletlenül és ezután hosszú éveken át jelentett nekem menedéket a valóság elől. Rengeteg csodálatos embert ismertem meg itt, néhányuk a valódi életben is barátom lett. A legközelebbi barátaim közül is többet itt ismertem meg. Két komoly, több éves párkapcsolatot is köszönhetek ennek az oldalnak.
Az elmúlt néhány évben az oldal új vezetője elpusztította azt, amit az alapítók teremtettek. A pusztítást látva ők is elhagyták az oldalt, mert nem tudtak a szemünkbe nézni. Minden csak a pénzről szól, régen, ez nem így volt. Az emberek voltak az elsők. Nem kellett akciókkal és mindenféle hangzatos limitált tárggyal kicsalni a pénzünket, mert örömmel adakoztunk, köztük és is több alkalommal, mert meg akartuk tartani Gaiát olyannak, amilyen volt. Ebből, mára semmi sem maradt.
Vissza-visszafogok nézni időről-időre, mert még él bennem egy halvány remény, hogy talán, egyszer Gaia újra a régi lesz.

Ég veletek!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 23, 2016 2:00 am

Malreni
Azt hiszem, eljött az ideje a búcsúnak. 11 év után úgy érzem; el kell hagynom ezt az oldalt. Nem, az oldal hagyott el engem, bár inkább úgy mondom: minket.
Az újak nem ismerhetik milyen volt Gaia 2005-ben. Nem volt semmink, csak mi. Az egyetlen játék a Slots és a Fishing volt. Nem volt se Towns, se semmi más. Egy virágzó közösség voltunk, ahová bárki beillett, legyen bármilyen furcsa.
Életem egyik legnehezebb időszakában találtam meg ezt az oldalt véletlenül és ezután hosszú éveken át jelentett nekem menedéket a valóság elől. Rengeteg csodálatos embert ismertem meg itt, néhányuk a valódi életben is barátom lett. A legközelebbi barátaim közül is többet itt ismertem meg. Két komoly, több éves párkapcsolatot is köszönhetek ennek az oldalnak.
Az elmúlt néhány évben az oldal új vezetője elpusztította azt, amit az alapítók teremtettek. A pusztítást látva ők is elhagyták az oldalt, mert nem tudtak a szemünkbe nézni. Minden csak a pénzről szól, régen, ez nem így volt. Az emberek voltak az elsők. Nem kellett akciókkal és mindenféle hangzatos limitált tárggyal kicsalni a pénzünket, mert örömmel adakoztunk, köztük és is több alkalommal, mert meg akartuk tartani Gaiát olyannak, amilyen volt. Ebből, mára semmi sem maradt.
Vissza-visszafogok nézni időről-időre, mert még él bennem egy halvány remény, hogy talán, egyszer Gaia újra a régi lesz.

Ég veletek!

Megértem, még ha többünk később is csatlakozott, mint 2005... (Én 2009 ugye).
Én is igyekszem bizakodni, időnként felnézek meg a sok recolorral meg időnkénti új itemekkel bővítgetem a listákat, mert ez lett kb. 3-4 évvel ezelőtt elkezdve az egyik hobbim itt. Még van 1-2 dolog, ami "tetszik" itt... Talán a mangafordítást is folytatom valamikor, ha lesz időm... Bár az hosszabb projekt... rolleyes
Úgy hiszem, ha van még mit csinálni, szeretni az oldalban, érdemes néha beugrani legalább egy picit... Talán kicsi mint az öregdiák a volt iskolájába, igaz nem egészen ugyanaz.
Köszönünk mindent (ha mondhatom ezt a többiek nevében is sweatdrop )
PostPosted: Sun Nov 27, 2016 3:33 am

Itt lehet pulykákra (is?) lövöldözni, mini game, Hálaadás alkalmából.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Ammadus

Backwoods Cultist

PostPosted: Sun Dec 04, 2016 2:16 am

Obi Aoi
Itt lehet pulykákra (is?) lövöldözni, mini game, Hálaadás alkalmából.

Ezek a pulykák bugosak. talk2hand Lelövöm, erre fut tovább.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 536 537 538 539 540 541 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games