|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:42 am
Witam wszytkich! Ja tylko na chwilke wpadłem zaraz wychodze.. a raczej już... do zobaczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:42 am
Rynn the Vampire radioaktywny Lady Karen Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed gzie wy tak wogule mieszkacie (miasto) Karen teoretycznie w oświęcimiu a ja w tychach ;P heh... ja we wrocku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:44 am
Qatryk Witam wszytkich! Ja tylko na chwilke wpadłem zaraz wychodze.. a raczej już... do zobaczenia... YOra (Yo-nara=YOra)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:45 am
Sam żeś taki!!! scream Ja jestem Black! A tak w ogóle to o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:45 am
a ja łapie tylko jakies głupie za 3-16 chlip crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:46 am
Czarny Sam żeś taki!!! scream Ja jestem Black! A tak w ogóle to o co chodzi? dbra sox nie mam z kim gadać..... (prosie pogadaj z radioaktywnym człwiekiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:48 am
Rynn the Vampire Lina-san a ja łapie tylko jakies głupie za 3-16 chlip crying nie martw się , ja zazwyczaj też wink na isle de gambino zazwyczaj mam większość seedkinczasami jakiś prstąg, od czasu do czasu tuńczyk. supra jeszcze nie pocinałem w rybki..... ale aż mi ślinka cieknie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:49 am
radioaktywny Czarny Sam żeś taki!!! scream Ja jestem Black! A tak w ogóle to o co chodzi? dbra sox nie mam z kim gadać..... (prosie pogadaj z radioaktywnym człwiekiem) Jeszcze mnie od prosiąt wyzywa! Bezczelebelny!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:50 am
Czarny radioaktywny Czarny Sam żeś taki!!! scream Ja jestem Black! A tak w ogóle to o co chodzi? dbra sox nie mam z kim gadać..... (prosie pogadaj z radioaktywnym człwiekiem) Jeszcze mnie odprosiąt wyzywa! Bezczelebelny!!! wink biggrin no......tak......to znaczy nieeeeeeeeeeeeeee nie jesteś czło.... prsiakiem tylko człowiekiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:52 am
radioaktywny biggrin no......tak......to znaczy nieeeeeeeeeeeeeee nie jesteś czło.... prsiakiem tylko człowiekiem biggrin blaugh Czy ty przypadkiem nie jesteś herubinek, albo SERAFIN-VAMPIRE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:53 am
Czarny radioaktywny biggrin no......tak......to znaczy nieeeeeeeeeeeeeee nie jesteś czło.... prsiakiem tylko człowiekiem biggrin blaugh Czy ty przypadkiem nie jesteś herubinek, albo SERAFIN-VAMPIRE? nie wcześniej zwałem się E.Z.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:58 am
Rynn the Vampire Lina-san a ja łapie tylko jakies głupie za 3-16 chlip crying nie martw się , ja zazwyczaj też wink na isle de gambino zazwyczaj mam większość seedkin笠czasami jakiś prstąg, od czasu do czasu tuńczyk. a ja mam brown Pebbo feeder -198 White Pebbo Feeder -192 yellow guppy - 44 orange guppy -34 blue seedkin-40 green seedkin-57 buty-71 puszki-82 opony-69 warm rainbow traut - 9 cool rainbow trout - 3 brown bass- 3 green bass- 2 black rocque biter -38 blue stone biter -29 a to wszytko siedzac nie wiecej niz 2 godzinny dziennie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:00 am
Czarny radioaktywny biggrin no......tak......to znaczy nieeeeeeeeeeeeeee nie jesteś czło.... prsiakiem tylko człowiekiem biggrin blaugh Czy ty przypadkiem nie jesteś herubinek, albo SERAFIN-VAMPIRE? to jest heribunek sweatdrop Edit >>> Moj blad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:04 am
yellow guppy - 18 red guppy - 26 gray striper - 1 green bass - 1 warm rainbow trout - 8 cool rainbow trout - 9 blue seedkin - 29 green seedkin - 39 sand boldur - 1 stone boldur - 2 black rocque biter - 4 brown pebbo feeder - 21 white ------------ - 18 charging chino - 1 icy tuna - 1 spicy tuna - 3 buty - 5 puszki - 4 opona - 1
^^""Nie za wiele, wiem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|