|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:32 am
Czarny *wyglada zza framugi* Cześć wszystkim! Cze Czarny cze Lina i cze Karen ale ja mam refleks sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:33 am
Rynn the Vampire Lady Karen z pokerem dupa...bo nie mam jak do Wawy jechać po niego crying idziesz w niedziele ze mną, majką i markiem do kina? Chora jestem -_- Ej, to wyślij tam kogoś gonk Nie wiem, Marka? -_- Albo Grzegorza razz wykorzystaj go po starej znajomości razz z tym eśkiem to chyba przesadzasz... stare eeee.skołuje coś w kato ... ale poker musi byc i basta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:33 am
*przytulas na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:35 am
Czarny *przytulas na pożegnanie* nara Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:35 am
*przytulas na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:36 am
Lady Karen Rynn the Vampire Lady Karen z pokerem dupa...bo nie mam jak do Wawy jechać po niego crying idziesz w niedziele ze mną, majką i markiem do kina? Chora jestem -_- Ej, to wyślij tam kogoś gonk Nie wiem, Marka? -_- Albo Grzegorza razz wykorzystaj go po starej znajomości razz z tym eśkiem to chyba przesadzasz... stare eeee.skołuje coś w kato ... ale poker musi byc i basta Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:36 am
Czarny *przytulas na pożegnanie* i co my zrobimy Czarny???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:38 am
Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:39 am
Lady Karen Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed Heh xd w sumie racja ;P Bawisz się w łowienie rybek? Ja ostatnio złowiłam charging chino za 1250 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:40 am
Lady Karen Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed gzie wy tak wogule mieszkacie (miasto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:41 am
Rynn the Vampire Bawisz się w łowienie rybek? Ja ostatnio złowiłam charging chino za 1250 biggrin sweatdrop Szczęściara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lady Karen Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed gzie wy tak wogule mieszkacie (miasto) Karen teoretycznie w oświęcimiu a ja w tychach ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lady Karen Rynn the Vampire Właśnie gonk w końcu trzeba czymś babcię wkurzyć razz Ej, wiesz, że esiek by na to poszedł? razz obawiam się że chyba by pojechał sweatdrop ale na co komu znowu problemy stressed gzie wy tak wogule mieszkacie (miasto) podpowiem ci..... gotowy?....: żydzi....żydzi....krzyże......Hitler....żydzi.....cykoln B
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Rynn the Vampire Bawisz się w łowienie rybek? Ja ostatnio złowiłam charging chino za 1250 biggrin sweatdrop Szczęściara! panie Dark
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|