|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:23 am
Lady Karen to znowu ja...witam nowo przybyłych 3nodding heart *wiesza sie na szyi*..........eeee eek xp wybacz, pomylilem kuzynki... *wiesza sie u Rynn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa hejka tym co przyszli 4laugh ładne pazurki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Falcone _cleef_ [Blue Blood] jak masz URL, to poprosze masz 7xquote ! 5 to max !kurcze a ja mam 6 trzeba to zeditowac sweatdrop rynn ruwniez ma 6 !
@sei: niemartw sie 3nodding Straszne. Chyba się powieszę whee już zedytowałam -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:25 am
radioaktywny Delisa hejka tym co przyszli 4laugh ładne pazurki dziekuje whee zaraz muze leciec 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:26 am
Rynn moja ty ukochana kuzyneczko...buziaczki dla ciebie smile heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:27 am
Delisa radioaktywny Delisa hejka tym co przyszli 4laugh ładne pazurki dziekuje whee zaraz muze leciec 3nodding papatki -^.^- narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:28 am
Lady Karen Rynn moja ty ukochana kuzyneczko...buziaczki dla ciebie smile heart heart stare dobra, buziaczki, może się zarazisz... Chcesz czegoś konkretnie czy jak?? Co z tym Pokerem? Trzeci raz już pytam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:28 am
Nyaa^-^*Siada na kanapie i zwija się w kłabek*Nyuuu....Zzzzzz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:29 am
z pokerem dupa...bo nie mam jak do Wawy jechać po niego crying idziesz w niedziele ze mną, majką i markiem do kina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyglada zza framugi* Cześć wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyaa^-^*Siada na kanapie i zwija się w kłabek*Nyuuu....Zzzzzz..... dbrnc.....(branoc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:31 am
Lady Karen z pokerem dupa...bo nie mam jak do Wawy jechać po niego crying idziesz w niedziele ze mną, majką i markiem do kina? Chora jestem -_- Ej, to wyślij tam kogoś gonk Nie wiem, Marka? -_- Albo Grzegorza razz wykorzystaj go po starej znajomości razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:31 am
radioaktywny Sei chan Nyaa^-^*Siada na kanapie i zwija się w kłabek*Nyuuu....Zzzzzz..... dbrnc.....(branoc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|