|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:37 am
Kukus CzemuNie ej kurcze razz jak wy to robicie ze macie takie super ciuszki :d i macie tyle goldow ? ^^ ja jestem naczelnym lichwiarzem Gildii... pożyczam pieniądze na niekorzystny procent... oraz handluję na marketplace A moze we dwoje pochandlujemy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:37 am
Delisa CzemuNie ej kurcze razz jak wy to robicie ze macie takie super ciuszki :d i macie tyle goldow ? ^^ wiec xd : 1. jestem na gai ok. pol roku 2. czesto gadam 3. chodze po mapkach i bumpuje 4. zakladalam quest 5. co by tu jeszcze napisac wink 6.kupuje za mniej i sprzedaje za wiecej 7. uzywam poll 8.dostaje prezenty 9.gadam na exchange i guild jednoczesnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:39 am
_cleef_ Delisa CzemuNie ej kurcze razz jak wy to robicie ze macie takie super ciuszki :d i macie tyle goldow ? ^^ wiec xd : 1. jestem na gai ok. pol roku 2. czesto gadam 3. chodze po mapkach i bumpuje 4. zakladalam quest 5. co by tu jeszcze napisac wink 6.kupuje za mniej i sprzedaje za wiecej 7. uzywam poll 8.dostaje prezenty 9.gadam na exchange i guild jednoczesnieja tam pisze tutaj, bumpuje, i jestem na profilu przyjaciolki i co jakis czas klikam map aby jej sie kilka goldow dodalo, i jestem na profilu mojej zapomnianej 2 postaci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:39 am
hej ja tak profilaktycznie tylko ..witajcie..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:40 am
aha biggrin ja narazie korzystam z pool no i gadam :> aaa i lowie rybki ^^ a zeby sprzedawac na markeplace czy jak tam sie to pisze trzeba najpierw wydac 1000g czy cos kolo tego sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:41 am
Sane_chan Kukus CzemuNie ej kurcze razz jak wy to robicie ze macie takie super ciuszki :d i macie tyle goldow ? ^^ ja jestem naczelnym lichwiarzem Gildii... pożyczam pieniądze na niekorzystny procent... oraz handluję na marketplace A moze we dwoje pochandlujemy ?? mmmm... chętnie... heart a kiedy cię zobaczę question wiesz, nie lubię kupować w ciemno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:42 am
BeeWolf_san hej ja tak profilaktycznie tylko ..witajcie..! hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:42 am
CzemuNie aha biggrin ja narazie korzystam z pool no i gadam :> aaa i lowie rybki ^^ a zeby sprzedawac na markeplace czy jak tam sie to pisze trzeba najpierw wydac 1000g czy cos kolo tego sad takie życie... by kosić hajs, najpierw trzeba wyłożyć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:46 am
Kukus CzemuNie aha biggrin ja narazie korzystam z pool no i gadam :> aaa i lowie rybki ^^ a zeby sprzedawac na markeplace czy jak tam sie to pisze trzeba najpierw wydac 1000g czy cos kolo tego sad takie życie... by kosić hajs, najpierw trzeba wyłożyć xp taa.....jak sie ma co wylozyc razz ja nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa _cleef_ Delisa CzemuNie ej kurcze razz jak wy to robicie ze macie takie super ciuszki :d i macie tyle goldow ? ^^ wiec xd : 1. jestem na gai ok. pol roku 2. czesto gadam 3. chodze po mapkach i bumpuje 4. zakladalam quest 5. co by tu jeszcze napisac wink 6.kupuje za mniej i sprzedaje za wiecej 7. uzywam poll 8.dostaje prezenty 9.gadam na exchange i guild jednoczesnieja tam pisze tutaj, bumpuje, i jestem na profilu przyjaciolki i co jakis czas klikam map aby jej sie kilka goldow dodalo, i jestem na profilu mojej zapomnianej 2 postaci xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^_^
Właśnie czyszczę kompa(Zatłuke kiedyś brata i ojca za zabawe programami na których się nie znają stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:50 am
nie pojawiaja mi sie polskie znaki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:53 am
CzemuNie nie pojawiaja mi sie polskie znaki xp nie ci jednej sad cleef-o co ci chodzi eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|