|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 5:22 am
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest opcy Delein the Wildest emo Lublin City Madnes...again... bedzie dobrze Dzika... 3nodding A tys mial do Lublina zajechac, Bucu. bylem.. od 1-3 lutego .... w akademiku Helios zamieszkiwalem z Owieczką... 3nodding I nic mi nie pwoiedziales?! A ja wtedy sama mieszkalam przez 2 tygodnie, moglam was przekimac za friko losie... było mówić odwiedzili byśmy ciebie, 2 tygodnie za friko to jest interes xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 9:34 am
...interes jest interes...brakuje mi pewnej rzeczy...ehhhhhhhh cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 1:10 am
revcat ...interes jest interes...brakuje mi pewnej rzeczy...ehhhhhhhh cry Interesu brakuje panu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 5:30 am
*mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 8:47 am
BeeWolf_san revcat ...interes jest interes...brakuje mi pewnej rzeczy...ehhhhhhhh cry Interesu brakuje panu ? ...stresu owszem mam za duzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 11:17 am
Czasami się tak zdarza, że się nudzę ... albo inaczej na nic nie mam ochoty.
na pomoc, ... niechaj jakaś pokarze cycki będzie rozrywka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 1:34 pm
Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 8:30 am
opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. that's right. sie musze sie zgodzic z opcuchem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 1:02 pm
EvilYuki opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. that's right. sie musze sie zgodzic z opcuchem... dziwnym nie jest..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 12:26 am
BeeWolf_san było mówić odwiedzili byśmy ciebie, 2 tygodnie za friko to jest interes xD Nastepnym razem zamelduje. Ale prowiant bedziecie musieli przytargac sobie sami :3...i dla mnie przy okazji tez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 9:46 am
Delein the Wildest BeeWolf_san było mówić odwiedzili byśmy ciebie, 2 tygodnie za friko to jest interes xD Nastepnym razem zamelduje. Ale prowiant bedziecie musieli przytargac sobie sami :3...i dla mnie przy okazji tez. tyle zrobić możemy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 1:21 pm
opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. nieprawda, fajny byl emo mi sie podobalo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 4:15 pm
Pozdr. z Limeryku załogo !
smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 2:29 am
Owiec opcy Owiec *mowi na wdechu* melduje ze bylam na rysiu i ze fajne i ze warto sie wybrac oi .... rys byl niesamowiceie chujowy.. nieprawda, fajny byl emo mi sie podobalo emo bo ty dziwna jesteś od co ! Pozdrowienia dla generała raqel-a oi! oi! dla niego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 6:14 am
Kurza stopa, przydałby się jakiś fajny ciuch, macie coś na zbyciu partizante ? p.s. Oczywiście cały gold wydałem na wodę ognistą i ogniste kobiety więc de facto ma się rozumieć to ma być zapomoga jakaś... Żeby zachęcić wszystkich do partyzanckiego obowiązku pokażę wam jak wygląda reklama społeczna na ulicach Dublina : http://img.photobucket.com/albums/v248/racqel/foto133.jpgoi! oi! Marszałku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|