|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:32 pm
Falcone Yumehayla Nee, gdzie ta krew 4laugh ...? *rozgląda się za krwią żeby w niej popływać* nie widzisz Kage (czy Blue jak tam wolisz) zaraz sie wykrwawi sweatdrop *zauważa* KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4laugh *idzie nurkować we krwi* ...jeszcze tylko trochę łańcuchów i deszcz piórek i będzie i-de-al-nie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:33 pm
zzr Kitty-ShadowCat a chcesz sie przylaczyc do nas ... obluzuje usta jasne- sane wprowadż mnie smile mrr przerzuca sie na nia razz 4laugh witajsiemka- sexsownie wyglądash w tym wdzianku... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:33 pm
_cleef_ czy to tylko ja czy tu jest nudno ? kiedys ustatlislismyprawo nie pisane ze jak sie nam nudzi to nie obnosimy sie z tym i robimy cos innego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:34 pm
Sane_chan no cos ty, xd zciaga gore blue krwawi, Kitty a no jasne ciagnie za sukienke mrr *zjezdza wilgotnym jezyczkiem w dol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:34 pm
Yumehayla Falcone Yumehayla Nee, gdzie ta krew 4laugh ...? *rozgląda się za krwią żeby w niej popływać* nie widzisz Kage (czy Blue jak tam wolisz) zaraz sie wykrwawi sweatdrop *zauważa* KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4laugh *idzie nurkować we krwi* ...jeszcze tylko trochę łańcuchów i deszcz piórek i będzie i-de-al-nie 4laugh heart 'wyjmuje podyszkę i rozrywa ją nad yume tak że całe pierze na niego spada'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:35 pm
BeeWolf_san _cleef_ czy to tylko ja czy tu jest nudno ? kiedys ustatlislismyprawo nie pisane ze jak sie nam nudzi to nie obnosimy sie z tym i robimy cos innego! sorki, zapomnialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Yumehayla Falcone Yumehayla Nee, gdzie ta krew 4laugh ...? *rozgląda się za krwią żeby w niej popływać* nie widzisz Kage (czy Blue jak tam wolisz) zaraz sie wykrwawi sweatdrop *zauważa* KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4laugh *idzie nurkować we krwi* ...jeszcze tylko trochę łańcuchów i deszcz piórek i będzie i-de-al-nie 4laugh heart 'wyjmuje podyszkę i rozrywa ją nad yume tak że całe pierze na niego spada' Nyuuu, jak ślicznie ^^...jeszcze tylko troszkę łańcuszków...? *patrzy błagalnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
idzcie do meliny, tam mozecie robic co Wam sie tylko potoba scream i nie demoralizujcie dzieci stressed Przeciez Kitty ma tylko 12 lat gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:36 pm
Yumehayla Falcone Yumehayla Nee, gdzie ta krew 4laugh ...? *rozgląda się za krwią żeby w niej popływać* nie widzisz Kage (czy Blue jak tam wolisz) zaraz sie wykrwawi sweatdrop *zauważa* KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4laugh *idzie nurkować we krwi* ...jeszcze tylko trochę łańcuchów i deszcz piórek i będzie i-de-al-nie 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zzr Sane_chan no cos ty, xd zciaga gore blue krwawi, Kitty a no jasne ciagnie za sukienke mrr *zjezdza wilgotnym jezyczkiem w dol* poce się, "kladzie sie na podłodze" uuuhhhhmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zzr Sane_chan no cos ty, xd zciaga gore blue krwawi, Kitty a no jasne ciagnie za sukienke mrr *zjezdza wilgotnym jezyczkiem w dol* a ja zrywam z sane te skąpiutkie wdzianko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:37 pm
Omega Sun idzcie do meliny, tam mozecie robic co Wam sie tylko potoba scream i nie demoralizujcie dzieci stressed Przeciez Kitty ma tylko 12 lat gonk jak lubi to czemu nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'związuje mu ręce dłuugim łańcuchem' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san _cleef_ czy to tylko ja czy tu jest nudno ? kiedys ustatlislismyprawo nie pisane ze jak sie nam nudzi to nie obnosimy sie z tym i robimy cos innego! nawet w regulaminie jest napisane 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:38 pm
zzr Omega Sun idzcie do meliny, tam mozecie robic co Wam sie tylko potoba scream i nie demoralizujcie dzieci stressed Przeciez Kitty ma tylko 12 lat gonk jak lubi to czemu nie sweatdrop spooko ja napisałam że mam 12 na serio mam 16 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|