|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 3:26 am
Aidanna jak nie wiesz nie bede pokazywac rolleyes jedno trzeba ci przyznac... twoja argumentacja jest zawsze.... powalajaca.. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 4:38 am
emo
Lublin City Madnes...again...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:09 am
Delein the Wildest emo Lublin City Madnes...again... bedzie dobrze Dzika... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 4:21 am
opcy Delein the Wildest emo Lublin City Madnes...again... bedzie dobrze Dzika... 3nodding A tys mial do Lublina zajechac, Bucu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 20, 2007 6:48 am
Delein the Wildest opcy Delein the Wildest emo Lublin City Madnes...again... bedzie dobrze Dzika... 3nodding A tys mial do Lublina zajechac, Bucu. bylem.. od 1-3 lutego .... w akademiku Helios zamieszkiwalem z Owieczką... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 5:20 am
Aidanna Omega Sun Aidanna co nie zmienia faktu, ze przez jakis czas bylam dla niej mila, ale jakos to jej nie powstrzymalo od obrazenia mnie Wszyscy widzieli jaka bylas mila.... prosze, pokaz mi w ktorym miejscu Cie obrazilam? Bo jakos sobie nie przypominam ani jednej obrazliwej wypowiedzi pod Twoim adresem... jak nie wiesz nie bede pokazywac rolleyes pokarz! Dzika, dzika, dzika w majtki sika .... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 5:32 am
Tak nie może być .... daleko nie zajedziemy z takim stanem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 7:02 am
BeeWolf_san Tak nie może być .... daleko nie zajedziemy z takim stanem. ...albo w takim stanie...jakies propozycje marszalku ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 9:57 am
...za robote sie wez...przeczytaj topic "dla partyzantow" i wez sie do pracy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 11:08 am
revcat ...za robote sie wez...przeczytaj topic "dla partyzantow" i wez sie do pracy... ale ja nie umiem, jestem uposledzooona... ; . ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 12:32 am
EvilYuki revcat ...za robote sie wez...przeczytaj topic "dla partyzantow" i wez sie do pracy... ale ja nie umiem, jestem uposledzooona... ; . ; To zrób gałe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 10:39 am
BeeWolf EvilYuki revcat ...za robote sie wez...przeczytaj topic "dla partyzantow" i wez sie do pracy... ale ja nie umiem, jestem uposledzooona... ; . ; To zrób gałe. moge zrobic dziubek *robi dziubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 1:52 pm
EvilYuki BeeWolf EvilYuki revcat ...za robote sie wez...przeczytaj topic "dla partyzantow" i wez sie do pracy... ale ja nie umiem, jestem uposledzooona... ; . ; To zrób gałe. moge zrobic dziubek *robi dziubek* No dobra może być i dzióbek ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 1:56 am
opcy Delein the Wildest opcy Delein the Wildest emo Lublin City Madnes...again... bedzie dobrze Dzika... 3nodding A tys mial do Lublina zajechac, Bucu. bylem.. od 1-3 lutego .... w akademiku Helios zamieszkiwalem z Owieczką... 3nodding I nic mi nie pwoiedziales?! A ja wtedy sama mieszkalam przez 2 tygodnie, moglam was przekimac za friko losie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|