|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:39 am
dlaczego Bee zrobił sie kobieta?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:40 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire a tam od razu kolejne...raptem kilka masz stare sweatdrop niedługo kolejne wakacje sweatdrop gonk muszę potrenować maras strike
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] ==' Dobra... Beewolf jest kobieta, Yume jest kobieta, Bee jest tak naprawde mezczyzna, Blue jest Kage, Kage jest debilem... bosh.. zatrzymajcie swiat, ja wysiadam.. *Do Saya* Nie mam sily... *Nalewa martini do dwoch szklaneczek i dorzuca po dwie kostki lodu* Coz kage takie jest zycie xd roznorodne i przy tym troche skomplikowane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady dlaczego Bee zrobił sie kobieta????? zeby profanowac i desakralizowac to co kobiece? *wraca do Rynn i podaje jej drinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:41 am
Night_Lady dlaczego Bee zrobił sie kobieta????? moze ma takie ciagoty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina *Nalewa martini do dwoch szklaneczek i dorzuca po dwie kostki lodu* Coz kage takie jest zycie xd roznorodne i przy tym troche skomplikowane ^^ I cholernie nie fair...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf kochanie :* jestem Dalej wilczkiem przecież :* no coz w koncu liczy sie tylko wnetrze, i nadal jestes tym samym wilczkiem < przytula "nowego" wilczka niepewnie>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktorys z panow jest z Ostrowia Wlkp.? (pytanie od Aki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:42 am
[Blue Blood] Night_Lady dlaczego Bee zrobił sie kobieta????? zeby profanowac i desakralizowac to co kobiece? *wraca do Rynn i podaje jej drinka* Dzięki kotku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:42 am
[Blue Blood] ==' Dobra... Beewolf jest kobieta, Yume jest kobieta, Bee jest tak naprawde mezczyzna, Blue jest Kage, Kage jest debilem... bosh.. zatrzymajcie swiat, ja wysiadam.. *Do Saya* Nie mam sily... *Nalewa martini do dwoch szklaneczek i dorzuca po dwie kostki lodu* martini ,kocham martini
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:46 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf kochanie :* jestem Dalej wilczkiem przecież :* no coz w koncu liczy sie tylko wnetrze, i nadal jestes tym samym wilczkiem < przytula "nowego" wilczka niepewnie>Mrał - wyłania sie z zaplecmi obejmuje i całuje po szyji mrr Kochanie wolisz takie ciałko ok's wink kładzie raczke na brzuszku i powolutku przesdo gwraz z bluzeczką ... redface xd wow xd *szok pada na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|