|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 3:49 pm
revcat ...mwhahahahahahaha no no to mi sie podoba...prawdziwa partyzantka... Czlowiek nawet nie wie jaka w nim drzemie sila poki nie wstapi do partyzantki... kuzwa juz walę tynki...zkomercjalizowane amerykanskie swieto...a Walenty jest patronem swirow... W ogole to malo ktory Polak pamieta, ze my mame wlasne walentynki, w npoc sw. Jana, ktore to swietowalismy zanim nas Czesi uchrystianizowali...prawdziwe, dobre poganskie swieto, kiedy to dziewczeta najpierw puszczaly wianki, zeby zwabic chlopcow, a potem sie puszczaly razem z nimi...to byly czasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 5:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:31 pm
Mi tam overeducation nie grozi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:33 pm
Delein the Wildest Mi tam overeducation nie grozi mrgreen ciesz sie nei bedziesz wygladaja jak tamt panienki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 4:44 pm
Kiray Delein the Wildest Mi tam overeducation nie grozi mrgreen ciesz sie nei bedziesz wygladaja jak tamt panienki xd Ja mam zombie-mode tylko rano, jak cala noc tne w RO mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:41 pm
pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 12:52 pm
Aidanna pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama i bardzo dobrze zrobila cwaniaro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 9:22 pm
Aidanna pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama zaraz stwierdze, czy slusznie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:05 am
opcy Aidanna pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama i bardzo dobrze zrobila cwaniaro... w koncu Rodzyn jestem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:07 am
Aidanna opcy Aidanna pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama i bardzo dobrze zrobila cwaniaro... w koncu Rodzyn jestem rolleyes no ale wiesz... w końcu troszkę ją prowokowałaś... ona była miła, nawet Ci przecież całkiem dużą dotację niedawno dała, dawała by, gdyby Cię nie lubiła? Dla mnie jesteś miła, bardzo rzadko ostatnio bywałam na Gildii, więc trudno mi się wypowiadać, no ale... .___. no ale wina pewnie obopólna... .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:56 pm
EvilYuki Aidanna opcy Aidanna pani idealna wywalila mnie z POGG'a dramallama i bardzo dobrze zrobila cwaniaro... w koncu Rodzyn jestem rolleyes no ale wiesz... w końcu troszkę ją prowokowałaś... ona była miła, nawet Ci przecież całkiem dużą dotację niedawno dała, dawała by, gdyby Cię nie lubiła? Dla mnie jesteś miła, bardzo rzadko ostatnio bywałam na Gildii, więc trudno mi się wypowiadać, no ale... .___. no ale wina pewnie obopólna... .___. co nie zmienia faktu, ze przez jakis czas bylam dla niej mila, ale jakos to jej nie powstrzymalo od obrazenia mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 3:59 pm
Aidanna co nie zmienia faktu, ze przez jakis czas bylam dla niej mila, ale jakos to jej nie powstrzymalo od obrazenia mnie Wszyscy widzieli jaka bylas mila.... prosze, pokaz mi w ktorym miejscu Cie obrazilam? Bo jakos sobie nie przypominam ani jednej obrazliwej wypowiedzi pod Twoim adresem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 2:48 am
Omega Sun Aidanna co nie zmienia faktu, ze przez jakis czas bylam dla niej mila, ale jakos to jej nie powstrzymalo od obrazenia mnie Wszyscy widzieli jaka bylas mila.... prosze, pokaz mi w ktorym miejscu Cie obrazilam? Bo jakos sobie nie przypominam ani jednej obrazliwej wypowiedzi pod Twoim adresem... jak nie wiesz nie bede pokazywac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|