|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:01 am
Miss_Karina Lorak Witam wszystkich dawno mnie tu nie było Point Zero co się stało z Twoim wojskowym wdziankiem ?? L O R A K'??!! O.o co to za znowu zmiana o.O Delein- bidulko... sad A tak jakos nie wiem postanowilem zmienic calkowicie swoj wyglad i jak pasuje mi ?? Point.Zer0 Sprzedałem wszystko , miałem nie wracać. Gadam właśnie z twą Lubą na GG No i jak... słyszałem że się pytała czy mnie znasz albo pamiętasz z gai razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:02 am
eek ślub kocham sluby smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:02 am
Witam państwa^^...co państwo porabiają^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:03 am
Sane_chan eek ślub kocham sluby smile Jaki slub ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:03 am
Lorak Sane_chan eek ślub kocham sluby smile Jaki slub ?? gaiowy slub whee a co do wygladu...wg mnie czapeczka ni pasuje ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:04 am
Miss_Karina Lorak Witam wszystkich dawno mnie tu nie było Point Zero co się stało z Twoim wojskowym wdziankiem ?? L O R A K'??!! O.o co to za znowu zmiana o.O Delein- bidulko... sad *a-kich* *wyciąga tabletki* *łyk* Avsko Yume!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:05 am
Lorak Sane_chan eek ślub kocham sluby smile Jaki slub ?? hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:05 am
Yumehayla Witam państwa^^...co państwo porabiają^^? Yumi witaj 4laugh whee Lor- hmmm... chyba Julia z Chrisem oraz bali z... wodzem, nie jestem pewna... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:06 am
dobrze słyszę? epidemia ślubów eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:06 am
Miss_Karina Yumehayla Witam państwa^^...co państwo porabiają^^? Yumi witaj 4laugh whee Lor- hmmm... chyba Julia z Chrisem oraz bali z... wodzem, nie jestem pewna... ^^' eeeeeeeeeee dobra i tak nie kojarze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:07 am
HEj patrzcie ... co mi zrobili zasnołem i mam Nowe Zaje fajne ciałko dotyka sie ....! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:07 am
Yumehayla Witam państwa^^...co państwo porabiają^^? Yumi witaj 4laugh whee Lor- hmmm... chyba Julia z Chrisem oraz bali z... wodzem, nie jestem pewna... ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 11:08 am
BeeWolf HEj patrzcie ... co mi zrobili zasnołem i mam Nowe Zaje fajne ciałko dotyka sie ....! xd eeeeeeee Bee to naprwde Ty eek !! Mogę dotknąc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|