|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:35 am
Omega Sun na chwile tylko wyszlam, a tu zaraz jakies gaiowe zareczyny eek no szok!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Um ja nawet nie wiem ile taki rysunek jest wart, mykam na troche jeśc kolacje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire Sei chan  Skończyłam blaugh JAAAAAKI ŚLICZNYYYYY!!!! Sei, ja też chcę, ja też!!! 4laugh Możesz mi odjąć jakieś itemki ktsą trudne, nawet Ci zapłacę jak będziesz chciała 4laugh przysnaje racje i ja tez chceee!!!! whee i jaaaaaa razz albo nie dzieki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Zero, nie żebrasz, sama Ci proponuję 3nodding Nieeee , bo będę miał wyrzuty że coś Ci odebrałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:36 am
Sei chan Um ja nawet nie wiem ile taki rysunek jest wart, mykam na troche jeśc kolacje sweatdrop Smacznego Sei xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:37 am
Point.Zer0 Rynn the Vampire Zero, nie żebrasz, sama Ci proponuję 3nodding Nieeee , bo będę miał wyrzuty że coś Ci odebrałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:37 am
Rynn the Vampire Point.Zer0 Rynn the Vampire Zero, nie żebrasz, sama Ci proponuję 3nodding Nieeee , bo będę miał wyrzuty że coś Ci odebrałem sweatdrop wlasnie i dolooz ode mnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:39 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Point.Zer0 Rynn the Vampire Zero, nie żebrasz, sama Ci proponuję 3nodding Nieeee , bo będę miał wyrzuty że coś Ci odebrałem sweatdrop wlasnie i dolooz ode mnie whee No jaaaasne , ja tu chcę dobrze a te mnie po jaźwie gazetą - za mało krzywa jwam jeszcze ? scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:40 am
Point.Zer0 No jaaaasne , ja tu chcę dobrze a te mnie po jaźwie gazetą - za mało krzywa jwam jeszcze ? scream xd wheeeee whee i potwierdz w koncu trejda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:41 am
* siada w kącie i zaczyna czytać LEMA " próżnia doskonała , wielkość urojona "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka jestem tu nowa tzn- chciałabym tutaj kogoś poznać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe moze byc ale chris musi zebrac okolo 7k na garniturek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 No jaaaasne , ja tu chcę dobrze a te mnie po jaźwie gazetą - za mało krzywa jwam jeszcze ? scream xd wheeeee whee i potwierdz w koncu trejda whee Wybacz , nie potwierdzę - Tylko sie na mnie nie obrażajcie tak jak kiedyś wink Po prostu wolęabyscie Wy miał te itemki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|