|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:29 am
Sei chan Rynn the Vampire Sei chan  Skończyłam blaugh JAAAAAKI ŚLICZNYYYYY!!!! Sei, ja też chcę, ja też!!! 4laugh Możesz mi odjąć jakieś itemki ktsą trudne, nawet Ci zapłacę jak będziesz chciała 4laugh Ale to jutro bo dzisiaj czasu już nie mam i ramie mnie znowu boli 3nodding Oki doki ^^ ile chcesz kaski?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:29 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Sei chan  Skończyłam blaugh JAAAAAKI ŚLICZNYYYYY!!!! Sei, ja też chcę, ja też!!! 4laugh Możesz mi odjąć jakieś itemki ktsą trudne, nawet Ci zapłacę jak będziesz chciała 4laugh przysnaje racje i ja tez chceee!!!! whee ja tez ja tez!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:30 am
Kari Rynn dajcie screny jak mają wyglądac te rysunki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
niech wreszcie naprawia marcet place stare scream to sie robi wkurzające
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire Sei chan  Skończyłam blaugh JAAAAAKI ŚLICZNYYYYY!!!! Sei, ja też chcę, ja też!!! 4laugh Możesz mi odjąć jakieś itemki ktsą trudne, nawet Ci zapłacę jak będziesz chciała 4laugh przysnaje racje i ja tez chceee!!!! whee sliczne whee whee whee ja tesh chciem!!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:31 am
Sei chan Kari Rynn dajcie screny jak mają wyglądac te rysunki 3nodding Sei, takie jakie teraz ja mam ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat hejka delisa jesteś jeszcze?? biggrin siemanko wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wybaczcie że nie odpisywałem , pisałem na Maila Akiko xd
Ano mam gacie w serca , i Thx Rynn - nie będę żebrał wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na chwile tylko wyszlam, a tu zaraz jakies gaiowe zareczyny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:32 am
qlba... ide se jakas kiecke kupic...
ech tylko ze mam malo kasy... sweatdrop niecaly tysiac... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:32 am
Point.Zer0 Wybaczcie że nie odpisywałem , pisałem na Maila Akiko xd Ano mam gacie w serca , i Thx Rynn - nie będę żebrał wink xd hmmm.... cool co by tu wymyslec xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:33 am
Kitty-ShadowCat hejka delisa jesteś jeszcze?? hejka Kitty jestem ale zaraz lece 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Wybaczcie że nie odpisywałem , pisałem na Maila Akiko xd Ano mam gacie w serca , i Thx Rynn - nie będę żebrał wink xd hmmm.... cool co by tu wymyslec xd whee Ja Cię proszę Karina , Ty tu jużnic więcej nie kombinuj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kari Rynn dajcie screny jak mają wyglądac te rysunki 3nodding Może być tak jak teraz jestem ubrana? Zero, nie żebrasz, sama Ci proponuję 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:34 am
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Wybaczcie że nie odpisywałem , pisałem na Maila Akiko xd Ano mam gacie w serca , i Thx Rynn - nie będę żebrał wink xd hmmm.... cool co by tu wymyslec xd whee Ja Cię proszę Karina , Ty tu jużnic więcej nie kombinuj wink oczywiscie ze cos skombinuje i K R O P K A!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|