|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:18 am
wired_Yuki Miss_Karina juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin Co question Jak question eeek exclaim czy ktos sie tu żeni ?????????????????????? stare sweatdrop sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin widze ze szyboko jedziesz.. biggrin ale czemu nie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:19 am
wired_Yuki Wodzu Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin jaką galerrie? xd topic: nasza galeria.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:20 am
Wodzu wired_Yuki Wodzu Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin jaką galerrie? xd topic: nasza galeria.. biggrin crying ja nie moge otworzyc za zadne skarby tego topicu, ani umiescic w nim mojej foto sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:20 am
to trzeba termin ustalic
a ja jakas suknie se musze kupic...
liste gosci...
ojej...
za duzo tego...
*zawrot głowy i omdlenie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:21 am
juliangel Christoff_Gangrell juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin Nie mam garniaka..... sweatdrop a ja sukni... tzn ze sie zgadzasz ??????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? eek eek eek eek eek eek redface redface redface redface redface redface sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop wink heart blaugh 3nodding heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart Tego nie powiedzilaem...... ale wiesz to dośc trudna decyzja mimo ze to "tylko na gia" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:21 am
Miss_Karina Wodzu wired_Yuki Wodzu Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin jaką galerrie? xd topic: nasza galeria.. biggrin crying ja nie moge otworzyc za zadne skarby tego topicu, ani umiescic w nim mojej foto sweatdrop interesujace... biggrin w takim razie macie tutaj: To ja.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:23 am
juliangel to trzeba termin ustalic a ja jakas suknie se musze kupic... liste gosci... ojej... za duzo tego... *zawrot głowy i omdlenie...* Nie martwiaj się, my ci pomożemy...no i wieczorek panieński musi być!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zawrót głowy i omdlenie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein juliangel to trzeba termin ustalic a ja jakas suknie se musze kupic... liste gosci... ojej... za duzo tego... *zawrot głowy i omdlenie...* Nie martwiaj się, my ci pomożemy...no i wieczorek panieński musi być! a jak kawalerski tyz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:24 am
juliangel *zawrót głowy i omdlenie...* Wodzu......... HEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:25 am
juliangel *zawrót głowy i omdlenie...* Oho - kolejna parka do Gaiowej kolekcji xd Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell juliangel *zawrót głowy i omdlenie...* Wodzu......... HEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP a co ja moge?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niestety zaraz musze konczyc sad ps. dzis mama mi kupila jakis zbior zadan pod koniec klasy 6 podstawowki xp i tam jest..... 350 zadan eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|