|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Rysunek cleefa ma już tułowik ale jeszcze nie ma łapek xd xd ciekawa jestem jak bedzie wygladala calosc whee chyba fajnie mam nadzieję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ciągle market place niedziała?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:11 am
wired_Yuki czy ciągle market place niedziała? cos porabalo z nim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:12 am
wired_Yuki czy ciągle market place niedziała? nie nie dziala sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wired_Yuki czy ciągle market place niedziała? cos porabalo z nim xp to troche wnerwia , ale pewnie nietuylko mnie , a ktoś słyszał kiedy sie to naprawi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:13 am
Wodzu Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin nio powaga... niczym spojrzenie boga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Jesli ktos chce zobaczyc boga [sorki, ale tak mnioe okreslila pewna osubka.. razz ]to zapraszam na galerie.. biggrin jaką galerrie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:14 am
a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin
Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:14 am
Delein Avsko ludziska! Jea mamy grudzieza miesi?c nieca?y sylwek *^^* a po sylwku... KOLOKWIE I EXAMY eek crying xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 10:17 am
juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin Co question Jak question eeek exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin Nie mam garniaka..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina juliangel a właśnie Chris... co z nazwiskiem ?? biggrin Wodzu bedzie Twoim świdkiem a Bali moim biggrin Co question Jak question eeek exclaim czy ktos sie tu żeni ?????????????????????? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|