|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 8:54 am
Ozzwald Delein the Wildest remis 1:1 miedza mna a KULem. jeszcze dwie rozgrywki. Do tego czasu ochujam. ja walcze z SBD ale cwiczeniowiec robi wszystko bym nie dotarl do niego z projektem i mu czasu nie zajmowal
Gratuluje panu wywrotowej akcji, na POGG tak tak narządy męskie jak i damskie wzburzyły tamtejszy plebs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 8:05 am
faszyzm sie rozprzestrzenia, zostalem nieslusznie zbanowany na pogg. Toz to skandal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 07, 2007 11:41 am
Ozzwald faszyzm sie rozprzestrzenia, zostalem nieslusznie zbanowany na pogg. Toz to skandal! Bana ba Gildi władanej przez słabe kobiety, no pięknie, teraz jesteś oczyszczony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 9:10 am
Omega kandyduje na führera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 2:00 pm
Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 3:22 am
Ozzwald Omega kandyduje na führera ...strach sie bac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:03 am
Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! wiem czemu Aidanna tak Cie kocha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 6:15 am
Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! Bardzo mądra myśl, Marszałku Ozzwaldzie oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 7:36 am
od dzis juz nie jestem uzytkownikiem gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 8:37 am
Ozzwald od dzis juz nie jestem uzytkownikiem gai ...wtf ? eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 2:45 pm
BeeWolf Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! Bardzo mądra myśl, Marszałku Ozzwaldzie oi! mrgreen A ja sie nie zgadzam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 3:00 pm
Delein the Wildest BeeWolf Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! Bardzo mądra myśl, Marszałku Ozzwaldzie oi! mrgreen A ja sie nie zgadzam! Tobie serce zgniło, klepie delein po tyłku co by odrosła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 3:14 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! Bardzo mądra myśl, Marszałku Ozzwaldzie oi! mrgreen A ja sie nie zgadzam! Tobie serce zgniło, klepie delein po tyłku co by odrosła. Zeby tobie siusiak nie zgnil, generale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 2:44 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Ozzwald Panowie, zapamietajcie sobie... jak sie baby nie bije to w niej serce gnije! Bardzo mądra myśl, Marszałku Ozzwaldzie oi! mrgreen A ja sie nie zgadzam! Tobie serce zgniło, klepie delein po tyłku co by odrosła. Zeby tobie siusiak nie zgnil, generale... ...mwhahahahahahaha no no to mi sie podoba...prawdziwa partyzantka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|