|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:29 am
Sei chan Delisa hejka 4laugh ja tak tylko przelotem crying (czyt.odrabiam lekcje sad ) sad ale robie tylko anglika (pomagam sobie slownikiem w internecie blaugh ) i moze bede mogla zostac na dluzej whee whee whee ps. dzis jakos jestem szczesliwa blaugh to chyba dlatego ze moj brat dal mi kilka mang to czytania whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:29 am
_cleef_ no i niejestes sama sei heart Miau^_^*Przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:30 am
Ja też jestem, ale jakby zajęta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:32 am
Delisa Sei chan Delisa hejka 4laugh ja tak tylko przelotem crying (czyt.odrabiam lekcje sad ) sad ale robie tylko anglika (pomagam sobie slownikiem w internecie blaugh ) i moze bede mogla zostac na dluzej whee whee whee ps. dzis jakos jestem szczesliwa blaugh to chyba dla tego ze moj brat dal mi kilka mang to czytania whee whee whee jesli chesz to moge ci dac pare stronek i jeden program to se sama sciagniesz mange, jakie i ile chesz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:34 am
Sei chan _cleef_ no i niejestes sama sei heart Miau^_^*Przytula* 4laugh dzieki sei !
@rynn- mozesz narysowac mojego ludzika takiego jaki jest teraz ? za tysiac jak ustalalismy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Delisa Sei chan Delisa hejka 4laugh ja tak tylko przelotem crying (czyt.odrabiam lekcje sad ) sad ale robie tylko anglika (pomagam sobie slownikiem w internecie blaugh ) i moze bede mogla zostac na dluzej whee whee whee ps. dzis jakos jestem szczesliwa blaugh to chyba dla tego ze moj brat dal mi kilka mang to czytania whee whee whee jesli chesz to moge ci dac pare stronek i jeden program to se sama sciagniesz mange, jakie i ile chesz ! O.o ja slicznie poprosilabym o to whee i... witka kochane szkraby whee 4laugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Delisa Sei chan Delisa hejka 4laugh ja tak tylko przelotem crying (czyt.odrabiam lekcje sad ) sad ale robie tylko anglika (pomagam sobie slownikiem w internecie blaugh ) i moze bede mogla zostac na dluzej whee whee whee ps. dzis jakos jestem szczesliwa blaugh to chyba dla tego ze moj brat dal mi kilka mang to czytania whee whee whee jesli chesz to moge ci dac pare stronek i jeden program to se sama sciagniesz mange, jakie i ile chesz ! surprised dziekuje za pomoc *przytulas* ale nie moge nic instalowac ani sciagac bez pozwolenia wladcy kompa sad xp (czyt. mojego brata blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:35 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ no i niejestes sama sei heart Miau^_^*Przytula* 4laugh dzieki sei !
@rynn- mozesz narysowac mojego ludzika takiego jaki jest teraz ? za tysiac jak ustalalismy ?Ja się włąsnie męcze na zrobieniem łebka twojego avka w paincie, kurcze a ze zwierzaczkami to tak łatwo idzie xp Hejka Kari nesan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:36 am
hejka Karina whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:36 am
Sei 4laugh na pewno uda ci sie buzke cleefa namalowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:37 am
Miss_Karina Sei 4laugh na pewno uda ci sie buzke cleefa namalowac whee Z buxką to nie problem BTK maluję xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 9:37 am