|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:07 am
Kukus *szepcze* tszy-czteeeeeeeeee...ry *słychać odpinający się rzep i zeskakuje z sufitu* NAJLEPSZEGO, Leth heart *przytuuuuuuuuulas* 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:08 am
Rynn the Vampire
JEEE!!!! NAJLEPSZEGOOO!!!! xd whee whee whee 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:08 am
'skok na lethiel zza fotelika' wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj lethiel-hime-sama heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:09 am
Lina-san NEISPODZIANKA! *wyskakuje z ogromnym tortem zza fotela* wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!! whee whee crying crying 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:09 am
ciri pojaew sie bo na gg jesteś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:10 am
witajcie!! , wszytskiego najlepszego Lethie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:11 am
Sayokun 'skok na lethiel zza fotelika' wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj lethiel-hime-sama heart heart heart heart heart 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulas* whee nie mam pojęcia so znaczy hime O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:12 am
cirilla-chan witajcie!! , wszytskiego najlepszego Lethie!!! witaj i dziekooje whee *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan witajcie!! , wszytskiego najlepszego Lethie!!! *przytulas * wszytskiego najlepszego Lethie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'skok na lethiel zza fotelika' wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj lethiel-hime-sama heart heart heart heart heart 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulas* whee nie mam pojęcia so znaczy hime O.o księrzniczka whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:13 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan witajcie!! , wszytskiego najlepszego Lethie!!! *przytulas * wszytskiego najlepszego Lethie!!! whee whee whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:13 am
Sayokun Lethiel Sayokun 'skok na lethiel zza fotelika' wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj lethiel-hime-sama heart heart heart heart heart 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulas* whee nie mam pojęcia so znaczy hime O.o księrzniczka whee heart O.o .... redface ... whee *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:14 am
mam cos dla ciebie Lethie, poczekaj moment ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 8:15 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'skok na lethiel zza fotelika' wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaj lethiel-hime-sama heart heart heart heart heart 4laugh heart *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulas* whee nie mam pojęcia so znaczy hime O.o księrzniczka whee heart O.o .... redface ... whee *przytul* whee 'przytula i całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|