Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5332 5333 5334 5335 5336 5337 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:23 am

Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

Yumcio, nie wiem ile ja chcę za rysunek sweatdrop sam zdecyduj ile mi się należy whee Już nie mówię o tym, że mam jeszcze tak trzy czy cztery zamówienia niezrealizowane sweatdrop

domokun cze blaugh
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:25 am

Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

Yumcio, nie wiem ile ja chcę za rysunek sweatdrop sam zdecyduj ile mi się należy whee Już nie mówię o tym, że mam jeszcze tak trzy czy cztery zamówienia niezrealizowane sweatdrop

Argh, jak ja tego nie lubię crying ...nie umiem ustalać cen crying ...ty zdecyduuuuuuuj...proshuuuu...

sweatdrop ja też nie lubiu... sweatdrop Rynn nie lubiu decydować o takich sprawach sweatdrop

Rynn the Vampire
Crew

Uriell Angel of Death

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:27 am

cze

Rynn the Vampire
Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

Argh, jak ja tego nie lubię crying ...nie umiem ustalać cen crying ...ty zdecyduuuuuuuj...proshuuuu...

sweatdrop ja też nie lubiu... sweatdrop Rynn nie lubiu decydować o takich sprawach sweatdrop

...ale...ale ja nie tyle 'nie lubię' co 'nie umiem' crying crying crying

Yumehayla

Kukus

Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

to ja zdecyduję... 3 klocki
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:29 am

Kukus
Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

eek coś wysoko mnie cenisz sweatdrop Jak Ci poszła matma wtedy?

Rynn the Vampire
Crew

Kukus

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:33 am

Rynn the Vampire

eek coś wysoko mnie cenisz sweatdrop Jak Ci poszła matma wtedy?
no dobra... poojdźmy na kompromis... 1,5 klocka

matematyka do przodu
a dziś fizyka... za niecałe 3 godziny... też świetna pora na exam... 19.30... jakby ludzie nie mieli lepszych zajęć o tej godzinie...

jestem przerażony tą fizyką, bo ja zdecydowanie fizyk to nie jestem sweatdrop
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:34 am

Kukus
Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

Damn, na tyle mnie nie stać- -'...normalnie ma wycenę 800-1000g, a ja mam dopiero 1500g sweatdrop

Yumehayla

Kukus

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:35 am

Yumehayla
Kukus
Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

Damn, na tyle mnie nie stać- -'...normalnie ma wycenę 800-1000g, a ja mam dopiero 1500g sweatdrop
no dobra... że cie lubię to powiedzmy, że 850
styka?
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:37 am

Kukus
Yumehayla
Kukus
Yumehayla
Rynn the Vampire
cześć wszystkim ^_^

no dobra... że cie lubię to powiedzmy, że 850
styka?

Eme...może Rynn lepiej spytać...to jej praca w końcu sweatdrop ...

Yumehayla

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:38 am

850 to z kolei trochę za mało, bo tyle to ja biorę za najprostsze avatarki ^^"" myślę o podniesieniu cen przynajmniej do 1k, ale to się jeszcze nad tym zastanowię...Yume, myślę, że 1200 będzie ok ^^ ale musisz poczekać, bo mam kupę zamówień sweatdrop więc na razie nie wysyłaj mi kaski 3nodding
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:43 am

Rynn the Vampire
850 to z kolei trochę za mało, bo tyle to ja biorę za najprostsze avatarki ^^"" myślę o podniesieniu cen przynajmniej do 1k, ale to się jeszcze nad tym zastanowię...Yume, myślę, że 1200 będzie ok ^^ ale musisz poczekać, bo mam kupę zamówień sweatdrop więc na razie nie wysyłaj mi kaski 3nodding

Oki, i mamy cenę^^...dobra, ustalone 3nodding
*czeka*
pamiętaj o fioletowych różyczkach i motylkach XD...moja mania sweatdrop

Yumehayla

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:45 am

Yumehayla

Oki, i mamy cenę^^...dobra, ustalone 3nodding
*czeka*
pamiętaj o fioletowych różyczkach i motylkach XD...moja mania sweatdrop

nyo....
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:47 am

[ Message temporarily off-line ]

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:49 am

Ech...uciekać muszę...papa wszystkim...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5332 5333 5334 5335 5336 5337 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games