|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:45 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Tobie nie zimno tak w boxerkach latać?? jestesmy w srodku Nyo tak 3nodding Heh musze sobie jakiś sweterek albo bluzkę kupić*Patrzy na stan konta*trzeba jeszcze troche uzbierać na coś fajnego xp a szalik to co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:46 am
Nyo szaliczek to mam ale trzeba jeszcze jakąs bluzke albo sweterek sobie sprawić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:50 am
Sei chan Nyo szaliczek to mam ale trzeba jeszcze jakąs bluzke albo sweterek sobie sprawić 3nodding sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:50 am
_cleef_ Sei chan Nyo szaliczek to mam ale trzeba jeszcze jakąs bluzke albo sweterek sobie sprawić 3nodding sad Mruuu czemu robisz taką smutną minkę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:53 am
Niach niach starczy tego bumpowania trzeba sie teraz po sklepikach porozglądac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:54 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Nyo szaliczek to mam ale trzeba jeszcze jakąs bluzke albo sweterek sobie sprawić 3nodding sad Mruuu czemu robisz taką smutną minkę?? bo mi sie nudzi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:55 am
Cio by tu porobić...hmm...*Po chwili w łapce pojawia sie czarny płomyk, który znika*Nyu^_^*W budynku zaczynają padac małe gwiazdki* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:59 am
Sei chan Cio by tu porobić...hmm...*Po chwili w łapce pojawia sie czarny płomyk, który znika*Nyu^_^*W budynku zaczynają padac małe gwiazdki* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:01 am
_cleef_ Sei chan Cio by tu porobić...hmm...*Po chwili w łapce pojawia sie czarny płomyk, który znika*Nyu^_^*W budynku zaczynają padac małe gwiazdki* 4laugh Zjadło ci wypowiedź sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:03 am
Yumehayla *feniks wlatuje do środka i kołuje po pokoju, po czym zgrabnie ląduje na foteliku i zaczyna czyścić pi..* *Patrzy sie na feniksa a potem na padajace gwiazdki*^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:10 am
Sei chan Yumehayla *feniks wlatuje do środka i kołuje po pokoju, po czym zgrabnie ląduje na foteliku i zaczyna czyścić pi..* *Patrzy sie na feniksa a potem na padajace gwiazdki*^_^ *unosi brew i kontynuuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|