|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 12:09 am
Kiray BeeWolf Kiray niech nasi rozpierdola tych dunczykow... pirate domokun heehee... Widze, że teraz jesteś fanem piłki ręcznej. A uj z tym ... niechaj wygrają. jest kuzwa jest... nasi w finale... jestem Patriota... niewazne w co gramy zawsze kibicuje reprezentacji... wogole to czasem ogladam mecze pilki recznej jak leca na tvp3 lub tv4... wiec to nie jest entuzjazm z niczego... Ależ nie musisz się tłumaczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 10:32 am
*wpada przez drzwi* co jest kuna mac ? *siada przy stole i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 3:46 am
revcat *wpada przez drzwi* co jest kuna mac ? *siada przy stole i zaczyna pic* dzis jest sobota...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 7:29 am
w poniedzialek mi sie sesja zaczyna... i mam nadzieje ze tego samego dnia sie skonczy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 03, 2007 11:02 am
Kiray w poniedzialek mi sie sesja zaczyna... i mam nadzieje ze tego samego dnia sie skonczy mrgreen w poniedziałek to ja leże ptakiem go góry i mam wsio w dupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:10 am
E tak, trzeba się cieszyć, no a i Adaś skika lepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:42 am
BeeWolf E tak, trzeba się cieszyć, no a i Adaś skika lepiej. wiem... ale boli ze w takim stylu i ze z niemcami... a Adas humor mi poprawil... oby tak dalej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 9:45 am
BeeWolf Kiray w poniedzialek mi sie sesja zaczyna... i mam nadzieje ze tego samego dnia sie skonczy mrgreen w poniedziałek to ja leże ptakiem go góry i mam wsio w dupie. powiedzmy ze ja tak robilem przez caly ostatni tydzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 1:41 pm
Kiray BeeWolf Kiray w poniedzialek mi sie sesja zaczyna... i mam nadzieje ze tego samego dnia sie skonczy mrgreen w poniedziałek to ja leże ptakiem go góry i mam wsio w dupie. powiedzmy ze ja tak robilem przez caly ostatni tydzien... No to fajnie, ja zacznę to robić za godzinę 20 minut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 3:12 pm
szeregowi i oficerowie maja obowiązek zapoznania się z nowym topikiem "czemu RP? topik obowiazkowy" i to biegusiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 4:33 am
Ozzwald szeregowi i oficerowie maja obowiązek zapoznania się z nowym topikiem "czemu RP? topik obowiazkowy" i to biegusiem A no i ja się zgadzam, a co marszałku Ozzwaldzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 4:37 am
revcat *wpada przez drzwi* co jest kuna mac ? *siada przy stole i zaczyna pic* Pije z nim, bo alkohol jest zdrowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:18 am
remis 1:1 miedza mna a KULem. jeszcze dwie rozgrywki. Do tego czasu ochujam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 5:27 am
Delein the Wildest remis 1:1 miedza mna a KULem. jeszcze dwie rozgrywki. Do tego czasu ochujam. ja walcze z SBD ale cwiczeniowiec robi wszystko bym nie dotarl do niego z projektem i mu czasu nie zajmowal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|