|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:23 am
filip_pokrzywniak kukus musi być wyróżniony.... stare Nie wiemsz że on się nie zadaje z takim bydłem jak my ?? xp no ba... ja jestem artysta... przecież sam BlueBlood, lol nad lole, powiedział, że do mnie należy się zwracać "wasza wysokość" i to najlepiej będąc na kolanach dla tych, ktoorzy nie zrozumieli ja żartuję po pros mnie rozbawiła gadka tego lola wczorajsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:31 am
Kukus filip_pokrzywniak kukus musi być wyróżniony.... stare Nie wiemsz że on się nie zadaje z takim bydłem jak my ?? xp no ba... ja jestem artysta... przecież sam BlueBlood, lol nad lole, powiedział, że do mnie należy się zwracać "wasza wysokość" i to najlepiej będąc na kolanach dla tych, ktoorzy nie zrozumieli ja żartuję po pros mnie rozbawiła gadka tego lola wczorajszaDobrze.... zapamiętam!!!!! ja też żartuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:35 am
witaj, nasza niszczycielko gatunku męskiego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:36 am
Kukus witaj, nasza niszczycielko gatunku męskiego blaugh Mrau^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:38 am
Tobie nie zimno tak w boxerkach latać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:39 am
Sei chan Tobie nie zimno tak w boxerkach latać?? jestesmy w srodku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:40 am
Linuś(Kurcze z linuxem mi się to kojarzy xp ) A gdzie zgubiłeś pelerynkę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:42 am
Sei chan Linuś(Kurcze z linuxem mi się to kojarzy xp ) A gdzie zgubiłeś pelerynkę?? zdjęłem ja^^ zbieram na nightmare scarf^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:42 am
_cleef_ Sei chan Tobie nie zimno tak w boxerkach latać?? jestesmy w srodku Nyo tak 3nodding Heh musze sobie jakiś sweterek albo bluzkę kupić*Patrzy na stan konta*trzeba jeszcze troche uzbierać na coś fajnego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:44 am
Lina-san Sei chan Linuś(Kurcze z linuxem mi się to kojarzy xp ) A gdzie zgubiłeś pelerynkę?? zdjęłem ja^^ zbieram na nightmare scarf^^ To powodzonka bo ostatnio sporo zdrożał xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 5:45 am
Sei chan Lina-san Sei chan Linuś(Kurcze z linuxem mi się to kojarzy xp ) A gdzie zgubiłeś pelerynkę?? zdjęłem ja^^ zbieram na nightmare scarf^^ To powodzonka bo ostatnio sporo zdrożał xp mi to mówisz xp otwieram sklep bede rysowac portrety avatarów bo inaczej nie wyrobie i nigdy nie uzbieram XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|