|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:33 am
Yumehayla O, dzieńdoberek^^...co słychać^^? dobrze, skonczylam dzisiaj wczesnie zajecia ^^ wlasnie sobie lowilam rybki i okazuje sie, ze przyneta mi nie znika, myslisz, ze moge dosta bana jak tego nie zglosze sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:34 am
Omega Sun Yumehayla O, dzieńdoberek^^...co słychać^^? dobrze, skonczylam dzisiaj wczesnie zajecia ^^ wlasnie sobie lowilam rybki i okazuje sie, ze przyneta mi nie znika, myslisz, ze moge dosta bana jak tego nie zglosze sweatdrop ? etam kozystaj i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:34 am
wkur*** sie (toja Cirri) niemgoe znalesc nic! o hansu Memlingu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:35 am
Omega Sun Yumehayla O, dzieńdoberek^^...co słychać^^? dobrze, skonczylam dzisiaj wczesnie zajecia ^^ wlasnie sobie lowilam rybki i okazuje sie, ze przyneta mi nie znika, myslisz, ze moge dosta bana jak tego nie zglosze sweatdrop ? No raczej..lepiej spytaj się w Q&F ^^'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:40 am
nox123 Omega Sun Yumehayla O, dzieńdoberek^^...co słychać^^? dobrze, skonczylam dzisiaj wczesnie zajecia ^^ wlasnie sobie lowilam rybki i okazuje sie, ze przyneta mi nie znika, myslisz, ze moge dosta bana jak tego nie zglosze sweatdrop ? etam kozystaj i tyle ...pomyśl trochę zanim coś powiesz stare ... wykorzystywanie glitch'ów na swoją korzyść równa się banowi z Gai...to jest w regulaminie Gai stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:41 am
Yumehayla No raczej..lepiej spytaj się w Q&F ^^'... jak na zlosc nie ma moda on-line sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:41 am
Hej 4laugh ja tylko na chwilke "wlamalam" sie za wiedza psora do kompa na studiach wink 4laugh Yumi thx za pomoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:42 am
Miss_Karina Hej 4laugh ja tylko na chwilke "wlamalam" sie za wiedza psora do kompa na studiach wink 4laugh Yumi thx za pomoc whee Do usług^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:43 am
Lina-san Yumehayla *wchodzi do środka* nie ma to jak skrócone lekcje^^... Nie ma jak nie p347;ć do szkoły XD Linuś 4laugh !!! *rzuca się na szyję i całuje na dzieńdobry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:44 am
Lina-san Yumehayla *wchodzi do środka* nie ma to jak skrócone lekcje^^... Nie ma jak nie jść do szkoły XD heh niestety u mnie nie ma czegos takiego xp sweatdrop ale za to zrywam sie obsesyjnie z nieobowiazkowych wykladoow blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 4:45 am