|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 3:02 pm
Sane_chan dobranoc 4laugh uciekam wink jeszcze jedno... Lalka... bo jak już się ustawiamy to miłoby było żebyś jakieś foto podbiła... bo lipnie to wygląda, że kupujemy kota w worku... dats ol f...f..f..f.f.f..f.f.f.fff...folks dobranoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 3:06 pm
Kukus Sane_chan dobranoc 4laugh uciekam wink jeszcze jedno... Lalka... bo jak już się ustawiamy to miłoby było żebyś jakieś foto podbiła... bo lipnie to wygląda, że kupujemy kota w worku... dats ol f...f..f..f.f.f..f.f.f.fff...folks dobranoc biggrin A to potem wstawie swoja foteczke wink 4laugh pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 3:42 pm
ninja uuuuu... cicho jest
to ja też się urywam... co tak będę siedział sam... w skarpecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:16 pm
jestem!!!!!!!!! dzis są moje imieninki hurra, urodzinki były niedawno, ale sie nie chciałam odzywać, wiecie juz mam pełne 16 :-p, bede pozniej, miłego dnia wsztystkim, papaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 10:53 pm
wszystkiego naleprzego~!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:47 pm
Znachorka Night_Lady jestem!!!!!!!!! dzis s�… moje imieninki hurra, urodzinki by�‚y niedawno, ale sie nie chcia�‚am odzywa�‡, wiecie juz mam pe�‚ne 16 :-p, bede pozniej, mi�‚ego dnia wsztystkim, papaki Wszystkiego mangowego wink P.S. Wiadomosc do wszystkich! Dzis jest DZIEN BEZ PAPIEROSA.Licze, ze rozumiecie o co mi chodzi... wszystkiego najnajlepsiego blaugh ps.mnie to nie dotyczy (nie pale) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 12:16 am
Znachorka Night_Lady jestem!!!!!!!!! dzis sĦ#8230; moje imieninki hurra, urodzinki byŦ#8218;y niedawno, ale sie nie chciaŦ#8218;am odzywaĦ#8225;, wiecie juz mam peŦ#8218;ne 16 :-p, bede pozniej, miŦ#8218;ego dnia wsztystkim, papaki Wszystkiego mangowego wink P.S. Wiadomosc do wszystkich! Dzis jest DZIEN BEZ PAPIEROSA.Licze, ze rozumiecie o co mi chodzi... a phiiii ja sie tak nie bawie.. nie przestane z powodu jakiego glupiego dnia blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh A tak pozatym to hey (nikomu??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 1:21 am
papathus blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 1:29 am
Baliaur a phiiii ja sie tak nie bawie.. nie przestane z powodu jakiego glupiego dnia blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh A tak pozatym to hey (nikomu??) ja jestem blaugh Baliaur jesli palisz to powinnas przestac nie tylko z powodu takiego dnia ja rzuciłam i czuje sie bardzo dobrze teraz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 1:34 am