|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:11 pm
Hee-chanX Sane_chan Hee-chanX olany sad dobra nic to przyszeld Icarus wiec zajmujemy sie strona, papatki wszystkim *macha lapka na porzegnanie i wychodzi* A pokażesz ją ?? http://www.inner-pain.prv.pl/ XD ładnie ładnie biggrin ale chyba nie skonczona co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:12 pm
Sane_chan Hee-chanX Sane_chan Hee-chanX olany sad dobra nic to przyszeld Icarus wiec zajmujemy sie strona, papatki wszystkim *macha lapka na porzegnanie i wychodzi* A pokażesz ją ?? http://www.inner-pain.prv.pl/ XD ładnie ładnie biggrin ale chyba nie skonczona co ? mhm ale juz cos tam jest razz a teraz woolf mi powiedzial ze chce nowego laya zrobic bo ten mu sie nie podoba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:15 pm
Miss_Karina Kukus tata to mnie akurat mało interesuje... pytanie brzmi: gdzie ty mieszkasz?... jeśli niedaleko to w piątek możnaby coś wypić O.o" ok..nic nie powiem o.O" No co ? Hee chan .. hi fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:20 pm
dobra ja idę spać 3nodding dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:23 pm
Sayokun dobra ja idę spać 3nodding dobranoc dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:25 pm
Sayokun dobra ja idę spać 3nodding dobranoc dobranoc Say *macha* ja tez ide spac do zobaczenia wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:26 pm
Sayokun dobra ja idę spać 3nodding dobranoc Dobranoc ... Kukus ja mieszkam pozawarszawa dosc daleko bo aż w płońsku... crying ale wiesz jak załatwisz mi warunki to kto wie co sie stanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:28 pm
Ok.. i ja tez ide spac. wink doblanoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:29 pm
Miss_Karina Ok.. i ja tez ide spac. wink doblanoc PaPa ... ja mam jutro lekcje od 11 wiec moge sobie posiedzieć 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:30 pm
Sane_chan Sayokun dobra ja idę spać 3nodding dobranoc Dobranoc ... Kukus ja mieszkam pozawarszawa dosc daleko bo aż w płońsku... crying ale wiesz jak załatwisz mi warunki to kto wie co sie stanie wink warunki zawsze są... wystarczy przyjechać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:32 pm
Kukus Sane_chan Sayokun dobra ja idę spać 3nodding dobranoc Dobranoc ... Kukus ja mieszkam pozawarszawa dosc daleko bo aż w płońsku... crying ale wiesz jak załatwisz mi warunki to kto wie co sie stanie wink warunki zawsze są... wystarczy przyjechać xd blaugh no to fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:55 pm
Kukus Sane_chan xd blaugh no to fajnie biggrin powiedz mi, Laleczko... czy ta data urodzenia, kt261; umieściłaś to poważna czy tak ci się po prostu wpisało? tak mi sie wpisało naprawde mam 16 lat i urodziłąm sie 17 maja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:56 pm
Sane_chan Kukus Sane_chan xd blaugh no to fajnie biggrin powiedz mi, Laleczko... czy ta data urodzenia, kt261; umieściłaś to poważna czy tak ci się po prostu wpisało? tak mi sie wpisało naprawde mam 16 lat i urodziłąm sie 17 maja smile yhy... to wiele zmienia... coś czułem, że się ze mną droczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:58 pm
Kukus Sane_chan Kukus Sane_chan xd blaugh no to fajnie biggrin powiedz mi, Laleczko... czy ta data urodzenia, kt261; umieściłaś to poważna czy tak ci się po prostu wpisało? tak mi sie wpisało naprawde mam 16 lat i urodziłąm sie 17 maja smile yhy... to wiele zmienia... coś czułem, że się ze mną droczysz dobranoc 4laugh uciekam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|