|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:58 pm
[Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... lubisz mnie wkurzać, prawda? skąd ta frustracja? komplexy przy mnie łapiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sayokun Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz lol może cookie lol nie igraj z podpitym moderatorem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire [Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... to zależy jeszcze w jakich celach się przed nim klęka :>>> whee domokun ekhm tak tak dobra Kukus przestan byc taki sztywny, ciezko sie z toba gada ostatnio razz ((www.inner-pain.prv.pl))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:59 pm
Kukus [Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... lubisz mnie wkurzać, prawda? skąd ta frustracja? komplexy przy mnie łapiesz? Frustracja? A gdziezby... Po prostu nie lubie takich cwaniaczkow i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:59 pm
Kukus Sayokun Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz lol może cookie lol nie igraj z podpitym moderatorem ej ej ej na igraszki to do płci przeciwnej ja tylko składam propozycję zmiany nicka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:00 pm
Rynn the Vampire to zależy jeszcze w jakich celach się przed nim klęka :>>> whee domokun nie mów tak, bo już się, chłopak do końca sfrustruje... już teraz po ścianach biega jak widzi, że z tobą rozmawiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:02 pm
Kukus Rynn the Vampire to zależy jeszcze w jakich celach się przed nim klęka :>>> whee domokun nie mów tak, bo już się, chłopak do końca sfrustruje... już teraz po ścianach biega jak widzi, że z tobą rozmawiam...
Dajcie sobie spokój stare
Bądź grzecznym dzieckiem cienia :>
Ja już lecę..papa ^^ Bawcie się grzecznie ;P 3nodding xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:02 pm
Sane_chan [Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... kur... co mnie obchodzi to ... Jest Kuksik i koniec a w pietek pijemy i koniec ... bo mnie ciesnie !... aTata miał dziś imieniny :] tata to mnie akurat mało interesuje... pytanie brzmi: gdzie ty mieszkasz?... jeśli niedaleko to w piątek możnaby coś wypić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:04 pm
Kukus Sane_chan kur... co mnie obchodzi to ... Jest Kuksik i koniec a w pietek pijemy i koniec ... bo mnie ciesnie !... aTata miał dziś imieniny :] tata to mnie akurat mało interesuje... pytanie brzmi: gdzie ty mieszkasz?... jeśli niedaleko to w piątek możnaby coś wypić nie ma to jak negocjajcje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus tata to mnie akurat mało interesuje... pytanie brzmi: gdzie ty mieszkasz?... jeśli niedaleko to w piątek możnaby coś wypić O.o" ok..nic nie powiem o.O"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX ekhm tak tak dobra Kukus przestan byc taki sztywny, ciezko sie z toba gada ostatnio razz ((www.inner-pain.prv.pl)) sztywny przy tobie? bałbym się... z drugiej strony ciężko mi się rozluźnić... u know what i mean wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:06 pm
olany sad dobra nic to przyszeld Icarus wiec zajmujemy sie strona, papatki wszystkim *macha lapka na porzegnanie i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:08 pm
Hee-chanX olany sad dobra nic to przyszeld Icarus wiec zajmujemy sie strona, papatki wszystkim *macha lapka na porzegnanie i wychodzi* A pokażesz ją ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 2:09 pm
Sane_chan Hee-chanX olany sad dobra nic to przyszeld Icarus wiec zajmujemy sie strona, papatki wszystkim *macha lapka na porzegnanie i wychodzi* A pokażesz ją ?? http://www.inner-pain.prv.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|