|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:48 pm
Hee-chanX Kukus essential soul narcotic ninja Kukus Rynn to co macie w dloniach to jakies miecze czy co ?? nie chcesz wiedzieć co ja mam w dłoni... znaczy chciałbyś... ale nie licz na to, że ci pokażę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:50 pm
Kukus Hee-chanX Kukus essential soul narcotic ninja Kukus Rynn to co macie w dloniach to jakies miecze czy co ?? nie chcesz wiedzieć co ja mam w dłoni... znaczy chciałbyś... ale nie licz na to, że ci pokażę dobra ninja nie to nie xp kurcze zeby mnie nie wywalili za robienie spamow ale *rozglada sie dookola ostroznie* chcialem strone (moja i kolegi) zareklamowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:50 pm
Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:52 pm
Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:53 pm
Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh hmmmm saikano *usmiecha sie* kocham to anime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz (wiedziałam : P czekałam na to.. : D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz lol może cookie lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:54 pm
Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:54 pm
Hee-chanX Kukus Hee-chanX Kukus essential soul narcotic ninja Kukus Rynn to co macie w dloniach to jakies miecze czy co ?? nie chcesz wiedzieć co ja mam w dłoni... znaczy chciałbyś... ale nie licz na to, że ci pokażę dobra ninja nie to nie xp kurcze zeby mnie nie wywalili za robienie spamow ale *rozglada sie dookola ostroznie* chcialem strone (moja i kolegi) zareklamowac sweatdrop a reklamuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:55 pm
Rynn the Vampire Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz (wiedziałam : P czekałam na to.. : D) ja tesh siem spodziewalam tej odpowiedzi ; ) : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:55 pm
[Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... to zależy jeszcze w jakich celach się przed nim klęka :>>> whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:56 pm
Sayokun Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz lol może cookie lol nie igraj z podpitym moderatorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:56 pm
Rynn the Vampire to zależy jeszcze w jakich celach się przed nim klęka :>>> whee domokun No tak, prawda... ale to juz po tym, jak jestes z nim na "wasza wysokosc"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:57 pm
[Blue Blood] Kukus Sane_chan Czesc Kukis moge ci tak mowic wink ?? Hej Ryn 4laugh nie, nie możesz Bosh... niepotrzebnie pytasz... do niego trzeba sie zwracac "eminencjo" i to jeszcze jak wypije pare glebszych i jest mu juz obojetnie czy klekasz czy nie... kur... co mnie obchodzi to ... Jest Kuksik i koniec a w pietek pijemy i koniec ... bo mnie ciesnie !... aTata miał dziś imieniny :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|