|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:40 pm
Witam, ja tu tylko wpadłam zaakcentować, że Kage jest MÓJ :>>>
Więc wara, bo będę kijem odpędzać :>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:41 pm
Rynn the Vampire Witam, ja tu tylko wpadłam zaakcentować, że Kage jest MÓJ :>>>
Więc wara, bo będę kijem odpędzać :>>>*Przytula Rynncie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:41 pm
Sane_chan Hee-chanX dobranoc Omega spokojnej nocy *spoglada na Sane* i kto to mowi blaugh sama tez nie jestes 100% czlowiekiem niebieski mnie ugryzł heart a gaia dała ogonek biggrin a buuuu crying taki tez chceeee!!! crying a gaia mnie nie lubi gonk crying Rynn- ja nigdy nie tkne Kage whee i o tym dobshe wiesz wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:42 pm
Rynn the Vampire Witam, ja tu tylko wpadłam zaakcentować, że Kage jest MÓJ :>>>
Więc wara, bo będę kijem odpędzać :>>> jak zwykle wejscie smoka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:43 pm
Miss_Karina Sane_chan Hee-chanX dobranoc Omega spokojnej nocy *spoglada na Sane* i kto to mowi blaugh sama tez nie jestes 100% czlowiekiem niebieski mnie ugryzł heart a gaia dała ogonek biggrin a buuuu crying taki tez chceeee!!! crying a gaia mnie nie lubi gonk crying Rynn- ja nigdy nie tkne Kage whee i o tym dobshe wiesz wink blaugh Kariś, kochanie, ja nie do Ciebie piję XD ja ostrzegam wszystkie nieuświadomione :>> Cześć Hero xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:43 pm
Hee-chanX Rynn the Vampire Witam, ja tu tylko wpadłam zaakcentować, że Kage jest MÓJ :>>> Więc wara, bo będę kijem odpędzać :>>> jak zwykle wejscie smoka biggrin niop whee nie wspomne ze ostatnim razem rozwalila prawie wszystko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:44 pm
Miss_Karina Hee-chanX Rynn the Vampire Witam, ja tu tylko wpadłam zaakcentować, że Kage jest MÓJ :>>> Więc wara, bo będę kijem odpędzać :>>> jak zwykle wejscie smoka biggrin niop whee nie wspomne ze ostatnim razem rozwalila prawie wszystko sweatdrop bo miałam zły humor i siekierę pod ręką... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:45 pm
huh "przytula cienia" ? tylko ze nie widzie Kage'a tutaj >.> <.< >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:45 pm
essential soul narcotic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:46 pm
Hee-chanX huh "przytula cienia" ? tylko ze nie widzie Kage'a tutaj >.> <.< >.< _^_ No dobra..
Wyraźniej?? sweatdrop xd
Yeee, Kukus ^_^ puszczałeś mi sygnałka jak się uczyłam chemii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:46 pm
Hee-chanX huh "przytula cienia" ? tylko ze nie widzie Kage'a tutaj >.> <.< >.< jest tu, jest... tylko myśli, że nikt go nie widzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:47 pm
Kukus essential soul narcotic ninja Kukus Rynn to co macie w dloniach to jakies miecze czy co ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:47 pm
Rynn the Vampire bo miałam zły humor i siekierę pod ręką... sweatdrop oj pamietam ^^" spokojnie XD ciesze sie ze teraz juz spokojniejsza jestes ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:48 pm
Rynn the Vampire Hee-chanX huh "przytula cienia" ? tylko ze nie widzie Kage'a tutaj >.> <.< >.< _^_ No dobra..
Wyraźniej?? sweatdrop xd
Yeee, Kukus ^_^ puszczałeś mi sygnałka jak się uczyłam chemii whee oh o_O ok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|