|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:21 pm
Omega Sun Sane_chan Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee A jaki słodki lis .. skacze na niego witaj 4laugh ... jestem Sane a ty ...skaczedo okola z zamiarem ugyzienia 4laugh domokun i napewno jest bardzo smaczny wink Skarze na liska i gryzie z ogonek ... domokun Omega on nie ejst dobry pluje futrem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:22 pm
aaa... co do mojego Nitemare Scarf - dostala go Rynncia wink Witaj HeeroX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:24 pm
Sane_chan Omega Sun Sane_chan Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee A jaki słodki lis .. skacze na niego witaj 4laugh ... jestem Sane a ty ...skaczedo okola z zamiarem ugyzienia 4laugh domokun i napewno jest bardzo smaczny wink Skarze na liska i gryzie z ogonek ... domokun Omega on nie ejst dobry pluje futrem *krzyczy z bolu i wylatuje pod sam sufit, zostaje na nim i spoglada w dol* tylko nie w ogon crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:25 pm
dobranoc wszystkim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:26 pm
Hee-chanX Falcone Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee yyyyy tak dla pewnosci spytam HeeroX to ty prawda question *gleba* a znasz innego rownie pokreconego lisa ? razz lol xd xd lol jejciu xd Dobranoc Omi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:26 pm
Hee-chanX *krzyczy z bolu i wylatuje pod sam sufit, zostaje na nim i spoglada w dol* tylko nie w ogon crying crying crying crying *Patrzy na niego wielkimi okraglymi oczami* no ale chciałam spawdzis jak taka chybryda smakuje wybacz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:27 pm
Omega Sun dobranoc wszystkim 4laugh Dobranoc 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:28 pm
dobranoc Omega spokojnej nocy *spoglada na Sane* i kto to mowi blaugh sama tez nie jestes 100% czlowiekiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:29 pm
Omega Sun dobranoc wszystkim 4laugh Dobranoc........... Ja tez zegnam bo siostra zaczyna sie skarzyc mamie ze ja na kompa nie wpuszczam >.< ah...spotkalem dzis tylu dawnych znajomych z Gaii ktorych nie widzialem juz tak dawno...........lezka sie w oku kreci Zegnam wszytkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:29 pm
Hee-chanX dobranoc Omega spokojnej nocy *spoglada na Sane* i kto to mowi blaugh sama tez nie jestes 100% czlowiekiem Heh... Dobranoc Omi ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:30 pm
Falcone Omega Sun dobranoc wszystkim 4laugh Dobranoc........... Ja tez zegnam bo siostra zaczyna sie skarzyc mamie ze ja na kompa nie wpuszczam >.< ah...spotkalem dzis tylu dawnych znajomych z Gaii ktorych nie widzialem juz tak dawno...........lezka sie w oku kreci Zegnam wszytkich papatki ^^ kiedy, kurdelek serdelek, otworza market? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:31 pm
Hee-chanX dobranoc Omega spokojnej nocy *spoglada na Sane* i kto to mowi blaugh sama tez nie jestes 100% czlowiekiem niebieski mnie ugryzł heart a gaia dała ogonek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:31 pm
Falcone Omega Sun dobranoc wszystkim 4laugh Dobranoc........... Ja tez zegnam bo siostra zaczyna sie skarzyc mamie ze ja na kompa nie wpuszczam >.< ah...spotkalem dzis tylu dawnych znajomych z Gaii ktorych nie widzialem juz tak dawno...........lezka sie w oku kreci Zegnam wszytkich *usmiecha sie cieplo* ciebie rowniez milo bylo znow zobaczyc, dobrej nocy Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|