|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 4:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:23 pm
wstales lewa noga marszalku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 28, 2007 2:34 pm
revcat wstales lewa noga marszalku ? nie maltretuje miedzy narodowe i mam miedzy narodowy humor xD Ale nie martw się to nie prawdziwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 3:38 am
kuzwa... raz czlowiek zachoruje i za chiny sie nie wykuruje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 7:48 am
Kiray kuzwa... raz czlowiek zachoruje i za chiny sie nie wykuruje... dlatego ja nie choruje. Proste co nie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 11:30 am
Kiray kuzwa... raz czlowiek zachoruje i za chiny sie nie wykuruje... voodka z pieprzem... a na zoladek orzechy na spirytusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 30, 2007 12:33 pm
Ozzwald Kiray kuzwa... raz czlowiek zachoruje i za chiny sie nie wykuruje... voodka z pieprzem... a na zoladek orzechy na spirytusie Wie co dobre. xD Pamiętasz kiedyś tak wujka leczyliśmy, voodka z pieprzem. Od razu chłopakowi przeszło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 4:21 am
a na angine voodka, voodka, voodka i ostry sex. nie wilczus?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 1:00 pm
Delein the Wildest a na angine voodka, voodka, voodka i ostry sex. nie wilczus? To kiedy wpadasz na, no do mnie na leczenie xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:36 pm
niech nasi rozpierdola tych dunczykow... pirate domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:11 pm
Kiray niech nasi rozpierdola tych dunczykow... pirate domokun heehee... Widze, że teraz jesteś fanem piłki ręcznej. A uj z tym ... niechaj wygrają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:29 pm
BeeWolf Kiray niech nasi rozpierdola tych dunczykow... pirate domokun heehee... Widze, że teraz jesteś fanem piłki ręcznej. A uj z tym ... niechaj wygrają. jest kuzwa jest... nasi w finale... jestem Patriota... niewazne w co gramy zawsze kibicuje reprezentacji... wogole to czasem ogladam mecze pilki recznej jak leca na tvp3 lub tv4... wiec to nie jest entuzjazm z niczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|