|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:13 pm
*przez okno wskakuje lis* Czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:14 pm
[Blue Blood] A teraz Sane, moje drogie dziecko... zostalas Wampirem. Istota nocy. Diablem. Prawdziwa przekleta kreatura... Twoim wyborem bedzie teraz, czy bedziesz pic krew z oderwanych konczyn i polamanych niczym zapalka karkow bydla (ludzi), czy tez bedziesz chciala isc scezka zanikajacego powoli czlowieczenstwa. Nie uwalniaj bestii, gdy to zrobisz, nie bedzie odwrotu. Bede opiekowal sie Toba przez jakis czas... Jedyna rzecz, ktora moze naprawde Cie skrzywdzic to Ojciec twojego martwego ciala - Swiatlo... unikaj promieni slonca, jak ognia... Światło...jest Życiem, które nam podarowano... ale niestety zbyt czesto i czasem zbyt wczesnie nam ja odbieraja... ja mimo iz jestem demonem, mam w sobie choć malą czasteczke Światła... Omi- wiem blaugh ale ja horrorów typu "The Ring" nie cierpie xp przez nie nie moge spac 3-4 h xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:15 pm
Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee Czescik Lisku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:16 pm
Sane_chan 3nodding dobrze 4laugh a dostane jakieś ubranko ?? domokun rozglada sie po okolicy ... obluzuje usta, przygryza je, coś bym zjadła wink Ubranek dla kobiety niestety nie posiadam.. wybacz.. niech ta ksiega bedzie twym przewodnikiem *podaje stara zakurzona ksiege Krwi* ---otworz ksiege--- wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee Czescik Lisku whee czesc Kari-chan *usmiecha sie radosnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX Miss_Karina Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee Czescik Lisku whee czesc Kari-chan *usmiecha sie radosnie* jak humorek? blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:17 pm
[Blue Blood] Falcone no Blue...Kage musisz ja dobrze wychowac......... Nie, nie ma tu mowy o zadnym wychowaniu... bede jej tylko pilnowal, przez jakis czas... Sciezka, ktora teraz pojdzie jest jej.. pilnuj jej pilnuj bo jeszcze za duoz ghuli zrobi i znowu bedziesz musial bronic Gaii zwojim bledem ulepszonym metal tazo z dodatkiem bulbazałra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:17 pm
Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee A jaki słodki lis .. skacze na niego witaj 4laugh ... jestem Sane a ty ...skaczedo okola z zamiarem ugyzienia 4laugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:18 pm
Falcone [Blue Blood] Falcone no Blue...Kage musisz ja dobrze wychowac......... Nie, nie ma tu mowy o zadnym wychowaniu... bede jej tylko pilnowal, przez jakis czas... Sciezka, ktora teraz pojdzie jest jej.. pilnuj jej pilnuj bo jeszcze za duoz ghuli zrobi i znowu bedziesz musial bronic Gaii zwojim bledem ulepszonym metal tazo z dodatkiem bulbazałra Nie ma mocy zamieniania ofiar w ghule ani w wampiry, to umiejetnosc wyzszych pokolen..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:19 pm
Miss_Karina Hee-chanX Miss_Karina Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee Czescik Lisku whee czesc Kari-chan *usmiecha sie radosnie* jak humorek? blaugh whee mieszany bo mialem zly dzien ale ostatecznie z pozytywnym koncem tylko ze nie wiem co ze soba zrobic xp witaj Sane *usmiecha sie obserwujac ja* witam rowniez cala reszte, milo cie widziec Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee yyyyy tak dla pewnosci spytam HeeroX to ty prawda question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee A jaki słodki lis .. skacze na niego witaj 4laugh ... jestem Sane a ty ...skaczedo okola z zamiarem ugyzienia 4laugh domokun i napewno jest bardzo smaczny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:20 pm
Omega Sun Sane_chan Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee A jaki słodki lis .. skacze na niego witaj 4laugh ... jestem Sane a ty ...skaczedo okola z zamiarem ugyzienia 4laugh domokun i napewno jest bardzo smaczny wink O.o zostaw lsika w sopoju Sane o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:21 pm
Falcone Hee-chanX *przez okno wskakuje lis* Czesc whee yyyyy tak dla pewnosci spytam HeeroX to ty prawda question *gleba* a znasz innego rownie pokreconego lisa ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|