|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:14 pm
Omega Sun SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun dziekuje 4laugh czy u Was tez gaia wyglada dzisiaj tak dziwnie eek ? to znaczy jak? blaugh tzn momentami wyglada jak jakas wersja robocza- dziwne czcionki, brak chmurek, grafika nawala ja pare dni tak mialam sweatdrop teraz (chwilowo) tego nie mam sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:14 pm
Sane_chan [Blue Blood] Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd hejk bloooood 4laugh Czesc Sane? Znamy sie? *pochyla sie i caluje raczke. Klania sie szarmancko wzorem wedle blekitnokrwistego zwyczaju* Jestem Blue Blood *usmiecha sie, wyszczerzajac pare ostrych klow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:15 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc Falcone *przytulas) to ja cirispadaj zboczencu......ja nie jestem chomo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:16 pm
BeeWolf_san Hi no co Kochanie :* wszedzie cie chce zachwallac :* ale tak rzadko Cie widuje ostatnio na gai :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc Falcone *przytulas) to ja cirispadaj zboczencu......ja nie jestem chomo stare to ja Ciri... nabijam Serafinowi kase xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc Falcone *przytulas) to ja cirispadaj zboczencu......ja nie jestem chomo stare xd to jest ciri w przeraniu cze blue blood i bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:17 pm
[Blue Blood] Sane_chan [Blue Blood] Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd hejk bloooood 4laugh Czesc Sane? Znamy sie? *pochyla sie i caluje raczke. Klania sie szarmancko wzorem wedle blekitnokrwistego zwyczaju* Jestem Blue Blood *usmiecha sie, wyszczerzajac pare ostrych klow* redface Uuuu jaki szarmancki, Wyciaga łapke jestem Sane Witaj...ładne masz kiełki dotyka jednego paluszkiem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:19 pm
Niebiski amancie xd bedziesz tu za jakis czas ?? musze bratu dac kompa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:20 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc Falcone *przytulas) to ja cirispadaj zboczencu......ja nie jestem chomo stare to ja Ciri... nabijam Serafinowi kase xp aha......... sweatdrop a co sam se nie moze question ale leń xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:21 pm
Sane_chan Niebiski amancie xd bedziesz tu za jakis czas ?? musze bratu dac kompa wink Oczywiscie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:22 pm
Falcone aha......... sweatdrop a co sam se nie moze question ale leń xp mzoe, ale go nie ma, a mi sie samej chcialo, dobra lece dzubdziusie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:23 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone aha......... sweatdrop a co sam se nie moze question ale leń xp mzoe, ale go nie ma, a mi sie samej chcialo, dobra lece dzubdziusie. cze... *arogancko macha reka, po czym wybiera sie do barku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:24 pm
[Blue Blood] Sane_chan Niebiski amancie xd bedziesz tu za jakis czas ?? musze bratu dac kompa wink Oczywiscie wink heart oj przeczuwam ze nastepna para sie szykuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:26 pm