|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:06 pm
ja tylko na sekundke .. 1 GRatuluje kochanie :*:* jestes bardzo zdolna :* 2 kari jak tam moje goldziki ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun dziekuje 4laugh czy u Was tez gaia wyglada dzisiaj tak dziwnie eek ? to znaczy jak? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ja tylko na sekundke .. 1 GRatuluje kochanie :*:* jestes bardzo zdolna :* 2 kari jak tam moje goldziki ?? stare zaraz... Omi, dziwnie to znaczy jak? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:07 pm
Witam wszytkich Co slychac ciekawego question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:08 pm
Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:08 pm
Falcone Witam wszytkich Co slychac ciekawego question czesc Falcone *przytulas) to ja ciri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:09 pm
Ciri nie pisz maczkiem, bo nie da sie odczytac xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:09 pm
Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:10 pm
[Blue Blood] Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd ja tam iniemamocni nie ogladalam i nie mam zamiaru ogladac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:10 pm
BeeWolf_san ja tylko na sekundke .. 1 GRatuluje kochanie :*:* jestes bardzo zdolna :* 2 kari jak tam moje goldziki ?? czesc ( to szczegol, ze rozmawiam z Toba od ponad godziny wink ) heart heart :* :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:11 pm
SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun dziekuje 4laugh czy u Was tez gaia wyglada dzisiaj tak dziwnie eek ? to znaczy jak? blaugh tzn momentami wyglada jak jakas wersja robocza- dziwne czcionki, brak chmurek, grafika nawala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:12 pm
[Blue Blood] Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd hejk bloooood 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:12 pm
Miss_Karina [Blue Blood] Witam wszystkich.. widze.. moda na superbohaterow (Iniemamocni?) Wypasne kostiumy, zorro maski i te rekawice xd ja tam iniemamocni nie ogladalam i nie mam zamiaru ogladac ^^" Powiem, niezle jest.. naprawde niezle. Animacje - cud miod, zreszta, jak to Pixar - kroluje, a nie jakies rybki z ferajny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|