|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:51 am
Miss_Karina Sane_chan Aaaaa scream gonk crying krzyczy napomoc .... A wogole co to DOMO ?? redface Sayokun co ty umiesz ?? eek Domo to...to coś...brązowe z zebiskami domokun <--- to on.,.. eek gonk P O M O C Y!!!papucie Lethii whee nieboi sie karina ! to moje prywatne tresowane domo ! atakuja jesli im tylko kaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE witajcie to ja Ciri (hihi) hej jestem Sane 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun _cleef_ *armia domo sztormuje seyo i sane* buhaaahaaa...!*cleef wygrywa, koniec i kropka* HAHA !! zawsze mozna ufac wiernym domo !! a ja chciałem ci pomuc stare 'wypowiada parę słow i podłoga pod nim zaczyna się świecić' 'pojawia się 60 demongnia' pom óc za przeproszeniwm sweatdrop eek piekne demony ognia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:54 am
Sayokun cze ciri? eek xp xd wink xp eek gonk hehe, Serafinek dał mi haslo ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:56 am
Sayokun _cleef_ *armia domo sztormuje seyo i sane* buhaaahaaa...!*cleef wygrywa, koniec i kropka* HAHA !! zawsze mozna ufac wiernym domo !! a ja chciałem ci pomuc stare 'wypowiada parę słow i podłoga pod nim zaczyna się świecić' 'pojawia się 60 demon�w ognia' *...ktore gino*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:57 am
_cleef_ Miss_Karina Sane_chan Aaaaa scream gonk crying krzyczy napomoc .... A wogole co to DOMO ?? redface Sayokun co ty umiesz ?? eek Domo to...to coś...brązowe z zebiskami domokun <--- to on.,.. eek gonk P O M O C Y!!!papucie Lethii whee nieboi sie karina ! to moje prywatne tresowane domo ! atakuja jesli im tylko kaze tjaaa...ja ich sie boje xp nie zrozumiesz tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:58 am
lece ludzie ! bo nikt niepokana mnie i mojei armi domo ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:59 am
_cleef_ lece ludzie ! bo nikt niepokana mnie i mojei armi domo ! domokun papay ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:00 pm
_cleef_ lece ludzie ! bo nikt niepokana mnie i mojei armi domo ! domokun Całuje 4laugh ... ale wezme sobie jednego bawi sie z Ludkiem papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:00 pm
witam wszystkich 4laugh
zaliczylam kolejne kolokwium biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:01 pm
Omega Sun witam wszystkich 4laugh zaliczylam kolejne kolokwium biggrin biggrin biggrin witaj, gratulacje (to ja Ciri jakby co XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:02 pm
Omega Sun witam wszystkich 4laugh zaliczylam kolejne kolokwium biggrin biggrin biggrin czesc 4laugh wink wink Gratuluje wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:02 pm
Omega Sun witam wszystkich 4laugh zaliczylam kolejne kolokwium biggrin biggrin biggrin grejtulejszyn Omi!!!! 4laugh 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:03 pm
Omega Sun witam wszystkich 4laugh zaliczylam kolejne kolokwium biggrin biggrin biggrin brawo 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 12:05 pm
dziekuje 4laugh
czy u Was tez gaia wyglada dzisiaj tak dziwnie eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|