|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:43 am
Lethiel _cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyO.o ... 4laugh atak !!! xd xd xd generale lethiel, che zebysce wy wykonali to akcje ! wieze w was !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sane_chan Miss_Karina Sane_chan Dziekuje "biega po pokoju krzyczac Kari Kari" xd O.o nie tak glosno!!! xd xd whee krzyczy cichutko gonk oni chca mnie poszczuc malymi ludkami crying normalka u Cleefa z tymi domo... eeek.. D O M O??!! eek nyaaaaaaa!!!! gonk Bosh...wszystko tylko nie DOMO!!!!!! gonk crying Aaaaa scream gonk crying krzyczy napomoc .... A wogole co to DOMO ?? redface Sayokun co ty umiesz ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no to wszystko jasne 3nodding r80;owy demon szturmowy jest generałem xd ciiiiii... tio mial być sekret wink xd papatki *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:44 am
Lethiel lol.. ale ja jush myku *przytuuuula cleefa* dzieki.. bo strashnie mi sie noodzic zaczynalo blaugh papatki wszystkim papa 'przytula i całuje na porzegnanie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:45 am
Witam ponofnie blaugh ijak z imionkiem dla mej kici??? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:46 am
*armia domo sztormuje seyo i sane* buhaaahaaa...!*cleef wygrywa, koniec i kropka* HAHA !! zawsze mozna ufac wiernym domo !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:46 am
Sane_chan Sayokun co ty umiesz ?? eek duuurzo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:47 am
_cleef_ *armia domo sztormuje seyo i sane* buhaaahaaa...!*cleef wygrywa, koniec i kropka* HAHA !! zawsze mozna ufac wiernym domo !! ale ja cie biję moją strzałą xd PAPAPSY ALLLLL!!!!!! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:47 am
Sayokun Sane_chan Sayokun co ty umiesz ?? eek duuurzo twisted no nie watpie taki przystojniak nie jedno napewno umie redface Raticiel masz kotka ? xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:48 am
Sane_chan Aaaaa scream gonk crying krzyczy napomoc .... A wogole co to DOMO ?? redface Sayokun co ty umiesz ?? eek Domo to...to coś...brązowe z zebiskami domokun <--- to on.,.. eek gonk P O M O C Y!!!papucie Lethii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:48 am
witajcie to ja Ciri (hihi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:49 am
SERAFIN-VAMPIRE witajcie to ja Ciri (hihi) eek O.o o.O raczej to serafin a nie ciri O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:49 am
Miss_Karina Sane_chan Aaaaa scream gonk crying krzyczy napomoc .... A wogole co to DOMO ?? redface Sayokun co ty umiesz ?? eek Domo to...to coś...brązowe z zebiskami domokun <--- to on.,.. eek gonk P O M O C Y!!!papucie Lethii whee podchodzi do ludka ... hihi 4laugh xd Fajny moge sobie jednego wziasc ?? c(z)leef ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:50 am