|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:32 am
Lethiel _cleef_ *ucieka od sane* AAAHHHHHHHHHHHH...!!! gonk *zaslania cleefa* przestrashylas go .. sad xd *glasq glasq go* *chowa sie za rethiel* i co teraz ? (czeka az domo przyjdzie mu na ratunek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:33 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ *ucieka od sane* AAAHHHHHHHHHHHH...!!! gonk *zaslania cleefa* przestrashylas go .. sad xd *glasq glasq go* *chowa sie za rethiel* i co teraz ? (czeka az domo przyjdzie mu na ratunek)*przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:35 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ *ucieka od sane* AAAHHHHHHHHHHHH...!!! gonk *zaslania cleefa* przestrashylas go .. sad xd *glasq glasq go* *chowa sie za rethiel* i co teraz ? (czeka az domo przyjdzie mu na ratunek)Smieje sie on sie jednak boi dziewczont xd słodko. Hi fajnie Karina, moge ci mowić Kari ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:35 am
Sane_chan Hi fajnie Karina, moge ci mowić Kari ? tak whee all tak na mnie moowia i sie przyzwyczailam wink blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:36 am
Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:37 am
Miss_Karina Sane_chan Hi fajnie Karina, moge ci mowić Kari ? tak whee all tak na mnie moowia i sie przyzwyczailam wink blaugh whee Dziekuje "biega po pokoju krzyczac Kari Kari" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:38 am
_cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyO.o ... 4laugh atak !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:39 am
Sane_chan Dziekuje "biega po pokoju krzyczac Kari Kari" xd O.o nie tak glosno!!! xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:39 am
_cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyAtak na mnie ?? Małe rzołniezyki mnie napadna ?? gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:40 am
Miss_Karina Sane_chan Dziekuje "biega po pokoju krzyczac Kari Kari" xd O.o nie tak glosno!!! xd xd whee krzyczy cichutko gonk oni chca mnie poszczuc malymi ludkami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:41 am
Lethiel _cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyO.o ... 4laugh atak !!! xd xd xd generale lethiel, che zebysce wy wykonali to akcje ! wieze w was !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan _cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyAtak na mnie ?? Małe rzołniezyki mnie napadna ?? gonk crying a chcesz walczyć z paroma demonami nie zapominaj że moja specjalizacja to przywoływanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Miss_Karina Sane_chan Dziekuje "biega po pokoju krzyczac Kari Kari" xd O.o nie tak glosno!!! xd xd whee krzyczy cichutko gonk oni chca mnie poszczuc malymi ludkami crying normalka u Cleefa z tymi domo... eeek.. D O M O??!! eek nyaaaaaaa!!!! gonk Bosh...wszystko tylko nie DOMO!!!!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:42 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel *przyglada sie armi domo zmieshających w ich kierunku* piiiiiiiisk *chowa sie za cleefem* xd ... *podnosi reke poczym armia domo zatrzymuje sie przed nim* nasza strategia generale lethiel to atak powietrzny ! gluwny cel: sane bron:latajace domo szacowany czas akcji: 2 domodyO.o ... 4laugh atak !!! xd xd xd generale lethiel, che zebysce wy wykonali to akcje ! wieze w was !lol.. ale ja jush myku *przytuuuula cleefa* dzieki.. bo strashnie mi sie noodzic zaczynalo blaugh papatki wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|